Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk/férfiak! Ti hordtok...

Fiúk/férfiak! Ti hordtok pizsamát?

Figyelt kérdés

2021. máj. 18. 14:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, egész évben hosszú ujjút.
Igen, egész évben, de nyáron rövid ujjút.
Igen, egész évben rövid ujjút.
Igen, kivéve nyáron.
Egyáltalán nem hordok pizsamát.
19 szavazat
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nem de vannak olyan pólóim, amiket csak alváshoz használok. Alulra nem veszek fel semmit.
2021. máj. 18. 14:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A pizsamánál undorítóbb ,haszontalanabb vacak nincs a földön normális férfi nem hord ilyen borzalmat...
2021. máj. 18. 14:30
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Igen hordok. De nem selymet vagy szatént vagy kockásat. Supermen logóval. Kék színű hosszú ujjú pulcsi és leggings a nadrág. F 22 voltam
2021. máj. 18. 14:44
 4/11 anonim ***** válasza:

"Kék színű hosszú ujjú pulcsi és leggings a nadrág"

Ez nem pizsama,vagyis nem hordasz...

2021. máj. 18. 14:51
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha meleg van, akkor csak alsónadrágban alszom. Most kicsit hűvösebb van hosszú szárú pamut nadrágot atlétát, vagy pólót. Ha még hűvösebb van, akkor vastagabb tréning nadrágot és hosszú ujjú pulcsit. Ezek nem pizsamák, hanem amolyan "alvós ruhák", amiket csak alváshoz használok.
2021. máj. 18. 15:19
 6/11 anonim ***** válasza:
Csak betegen veszek fel pizsamát.
2021. máj. 18. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
Az adtól függ kinek mi a pizsama, nekem külön nincsen pizsamám, de van külön amiben alszom, télen leggings és hosszú ujjú body, vagy ha nagyon fázik a lábam akkor vastag pamut harisnyanadrágot veszek fel. Melegebb időben csak egy ujjatlan bodyt veszek fel, nekem ez a pizsama!
2021. máj. 19. 05:52
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Nem, minek is öltöznék fel az alváshoz?

Az alvás a test szabad pihenéséről szól amit meztelenül tud a legjobban kivitelezni és nem bebugyolálva.

2021. máj. 19. 11:57
 9/11 anonim ***** válasza:
igen, méghozzá selyem pizsamáim vannak klasszikus szabású különböző színűek. Számomra ez a legkényelmesebb.
2021. máj. 21. 09:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Valaki belinkelné, hogy néz ki a férfi leggins nadrág, amibe alszotok? Láttam többen is ezt válaszolták, de eddig csak csajoknál hallottam, hogy ilyet hordanak. Én már válaszoltam, az 5-ös vagyok.
2021. máj. 21. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!