Az gáz ha 17 éves fiú létemre szeretnék kicsit máskép öltözködni,mint a többi korombeli srácok?
Figyelt kérdés
Szeretném az inget kombinálni a farmerral,sport cipővel/bőr cipővel és ha hűvös van akkor bőr dzsekit vennék fell vagy sport zakót
(Ilyen zakóra gondoltam,csak az enyém az szürke és zovet nincsen kapucni.)
Na most sport zakót csak polo,pulóver,farmer,sport cipőnél használnám
A bőr dzsekit ing,chino nadrág/farmer borcipo vagy sport cipő ez most kedvtől függ.
Szóval ez nem lenne túlzás egy 17 eves fiúnak?
2021. máj. 16. 17:09
1/9 A kérdező kommentje:
Ja és minden felekepen egy bőr óra
2021. máj. 16. 17:10
3/9 anonim válasza:
Szerintem okés. Attól is függ hogy hogyan nézel ki. Van aki 17 évesen 21 nek néz ki, meg van aki 14nek...
4/9 A kérdező kommentje:
2021. máj. 16. 17:14
5/9 A kérdező kommentje:
3# én nem nézek se fiatalabbnak és idősebbnek sem.modjuk képeken minimum egy két évvel idősebbnek néznek.
2021. máj. 16. 17:16
6/9 anonim válasza:
Szerintem is rendben van, abban az estben, ha ehhez az öltözködéshez az arcodra, hajadra és a higiéniára is odafigyelsz.
7/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, mondjuk az utolsó linkben lévő zakó nekem nagyon nem tetszik, de te tudod
8/9 A kérdező kommentje:
Jó rendben köszönöm a kommenteket
2021. máj. 16. 17:21
9/9 A kérdező kommentje:
6# oda figyelek mindenre 😊😊
2021. máj. 16. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!