Mennyire divat mostanság a gumicsizma? Ki az aki hord?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 04:40
1/7 anonim válasza:
Kisgyerekeken szoktam látni esős időben a városomban. Pesten meg néhány tini csajon.
2/7 anonim válasza:
A hülye nők büdösítik feleslegesen a lábukat benne egy kis víz miatt ami városban nem is indokolt a használatukhoz.
3/7 anonim válasza:
Semennyire. Volt egy idő mikor nagy divat lett nem is olyan rég, de hála a jó istennek lecsengett.
Van aki még mindig hordja. Gyerekeken praktikus, de divatolni szerintem borzalmas vele.
4/7 anonim válasza:
Keresztapám minden nap felveszi, mikor megy a disznajaihoz.
5/7 anonim válasza:
kerti munkához néha jól jön, de én inkább esőben papucsban és mezítláb vagyok
7/7 anonim válasza:
Fesztiválra sokan viselik, főleg lányok. Azon kívül faluban a földművesek és a kertészek. A nagy esőzések miatt a városban is hordják, a lányok színesben járnak.
Én csak kerti munka és túrázás esetén veszem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!