Casio GW 9400 vagy GWG 1000 a jobb?
Figyelt kérdés
Szeretnék egy igazi strapa órát. A kettő közül nem tudok választani mindkettő mellett és ellen is szólnak érvek. A GWG 1000 2x drágább viszont zafír üveg és ana-digi, ami kicsit modernebbnek tűnik, nem utolsó sorban sokkal masszívabbnak. A GW 9400 funkciók tekintetében jobb , olcsóbb és rosszat még nem hallottam róla. Nem zafír üveg, ami nem gond a zafír ridegebb ezért ugye könnyebben törik viszont nem karcolódik. Ti melyiket választanátok és miért?
Továbbá. Utána olvastam kicsit a multiband 6-nak és a következőt találtam:
A térképet megvizsgálva nem látható Afrika. Ez azt jelenti, hogy Afrikában nem működik a radio controll funkció?
2021. máj. 14. 20:20
1/5 anonim válasza:
GW 9400
De már ez is erősen túlárazott...xar a forint.
2/5 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból. Neked miért jobb a 9400? Miért pont azt vennéd ha az árat nem vennéd figyelembe?
2021. máj. 14. 20:35
3/5 anonim válasza:
Casio Royal Oak-ot vennék a helyedben,a legszebb casio,és strapabíró.
4/5 A kérdező kommentje:
Egyetértek, már van egy :) A funkciói miatt venném a kettő közül valamelyiket. Solar power, rádió kontroll, iránytű stb. Sokat túrázok és járok külföldön és hasznát venném.
2021. máj. 14. 20:41
5/5 anonim válasza:
Ó értem GW9400 választanám mert olcsóbb,viszont ha a kereted megvan a drágábbra,és nem megterhelő a kettőszörös ár akkor a drágábbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!