Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért késik ennyit az idő a...

Miért késik ennyit az idő a karórámon?

Figyelt kérdés

Van egy edifice közepesen másrkás órám, kb 3 éve kaptam. Volt, hogy egyszer-kétszer leesett a földre de utána ugyanúgy mutatta az időt. Pár napja pedig azt vettem észre hogy 3!!! órát késik. Beállítottam az időt, fél órán át ugyanúgy működött, most pedig megint 2 óra késésben van.

Mi lehet ennek az oka? Az elem van lemerülőben vagy magával az órával kapcsolatban romlott el valami?

2020. okt. 17. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem közepesen márkás óra hanem egy belépő kategóriás. Én is az elemre gyanakodnék.
2020. okt. 17. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
65%
Merül az elem.
2020. okt. 20. 12:26
 3/5 anonim ***** válasza:
19%

Először is: Első tök jól leírta. Ez nem közepesen márkás óra. Ez nagyon nagyon a belépő szint. Órabirtoklás itt kezdődik. Ennél olcsóbb órák nem nagyon vannak. A közepesen márkás órák azok mondjuk 2-300 ezerbe kerülnek, nem 40 be. Ne ringasd magad tévhitekbe, hogy neked egy közepesen márkás órád van :D. Nem, nincs.

Amúgy meg elemcsere. Egy órásnál nagyjából 1000 forint.

2020. dec. 1. 11:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Latom, a lenyeg atjott, meg koszi a felvilagositast :) Sajnos nincs penzem rolexra. A kerdes az ora lassusagara vonatkozott.
2020. dec. 1. 12:39
 5/5 anonim ***** válasza:
6%

Ja nem kell pénz Rolexra. Nekem sincs. Nincs gond a Citizennel, meg az ilyen órákkal. Csak szeretek rendet tartani a fejekben és tudatosítani, hogy a közepesen márkás nem ez a szint :)

Nem az órát akartam leszólni. Nekem is van hasonló kategóriájú.

2020. dec. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!