Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Converse kézitáska elég az...

Converse kézitáska elég az egyetemre?

Figyelt kérdés
Belefér egy mobil egy kis viz egy pénztárca szendvics stb. Az A4es füzetek nem, de azokat lehet vinni mappába is nem? Sok cucc kell egy nap?
2010. aug. 23. 19:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy füzet elég, ha nagyon precíz vagy minden órára egy füzet. De kell majd egy mappa a fénymásolatoknak is.
2010. aug. 23. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:
ha a füzetet/mappát a kezedben akarod hordani,akkor elég. Én mondjuk olyan tasival jártam,amibe belefért a füzet,mert jobban szeretem,ha szabadon van a kezem :)
2010. aug. 23. 19:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért én beszereznék egy nagyobb táskát (amibe mondjuk kicsit elgörbítve beférnek a füzetek), mert én már belefutottam ebbe a hibába első félévben... kényelmetlen mindig mappával rohangászni (főleg ha van más cucc is, amit vinned kell... minden közbejöhet... pl. ha a kabátodat kell hurcibálnod, mert jó lesz az idő), ráadásul ha egyszercsak elered az eső, miközben mész valahova, majdnem minden fajta mappa beázik...
2010. aug. 23. 19:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokan járkálnak egy mappával, de szerintem ez nem mindig praktikus. Kellhet egy rendes táska, én is egy oldaltáskával járok suliba, beleférnek füzetek, könyv , újság, kaja, ital, esernyő, sőt ha kell a laptop is.
2010. aug. 23. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!