Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó utcára az ilyesmi...

Mi a jó utcára az ilyesmi papucsokban?

Figyelt kérdés

[link]

Az ilyenekről ordít, hogy egy nagyon kényelmes szobapapucs.

De olyan hatást kelt az utcán, mintha otthon elfelejtette volna átvenni az illető.

2021. máj. 11. 10:42
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Látom, egyesek itt burkoltan vadul turkálnak mások pénztárcájában...

És ha 30 ezerért vette? Akkor mi van? Az ő pénze, ha megengedheti magának, egészségére.

Én egyébként lúdtalp problémák miatt nem hordok papucsot utcára (itthonra is gyógypapucsom van meg mezítláb vagyok), mert muszáj, hogy valami fogja a bokám, a lábfejem, de ha valakinek nincs ilyen gondja, ugyan miért ne vehetné ezt fel? Mivel igénytelenebb, mint a műanyag meg gumi kínai piacos cuccok, amikbe bele is büdösödik sok ember lába? Meg amiknek mellesleg általában egy papírvékony talpa van mindenféle kialakítás nélkül és kész. Ortopédiai szempontból ezekről minden elmondható, csak az nem, hogy egészségesek a lábnak.

2021. máj. 14. 17:31
 22/23 anonim ***** válasza:

Hordhattam ilyet kölcsönbe havernál...nekem kényelmetlen volt. És ronda is.

De izlések,és lábak különböznek.

2021. jún. 21. 20:06
 23/23 anonim ***** válasza:
Szerintem ronda. És egyszer visltem (vendégsében kaptam,hogy ne zokniban legyek) nem volt kènyelmes. Csak 1helyen nyomott de az pont elbaxott mindent.
2021. júl. 16. 07:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!