Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a jó utcára az ilyesmi...

Mi a jó utcára az ilyesmi papucsokban?

Figyelt kérdés

[link]

Az ilyenekről ordít, hogy egy nagyon kényelmes szobapapucs.

De olyan hatást kelt az utcán, mintha otthon elfelejtette volna átvenni az illető.

2021. máj. 11. 10:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
48%

Előző barátnőmnek volt ilyen. Kettő is... Szerintem is idétlenül néz amúgy ki. Utcára egyáltalán nem való. Otthonra teljesen felesleges 30 ezres papucsban flangálni. Szóvá is tettem neki, hogy nagyon okos ötlet volt 60 ezerért venni két papucsot :D

Minőségben semmivel nem jobb mint egy 4000 Forintos papucs, arra a nyakamat teszem. Szóval aránytalanul drága.

Másrészt pedig ránézek, és látom hogy olyan kemény a talp része amin állsz, mintha betonon állnál.

2021. máj. 12. 12:44
 12/23 anonim ***** válasza:
#11 Igen, biztos nagyon tudod mennyire kényelmes, mikor nem te jársz benne.:'D a tartósságát is nagyon megtudod ítélni úgy, hogy nem is volt ilyened. 3 éve nyúzom az enyémet és ha letisztítom olyan, mintha új lenne és igen, hordom utcára, mert kényelmesebb, mint bármelyik szandálom, sportcipőm, pedig nem szarokat hordok.
2021. máj. 12. 16:46
 13/23 anonim ***** válasza:
48%

#11: Képzeld, votl egykétszer a lábamon, amikor kiszaladtam a kertbe. Nem volt a méretem ugyan, de egy valamit megállapítottam. Irtó kemény a talpa. Szóval a kényelem nem itt kezdődik.

Senki nem mondta, hogy nem tartós. Nem tudod értelmezni amit írtam. Azt írtam, hogy ugyan ennyit tud egy pár ezer Forintos papucs is.

Az, hogy utcára hordod, az nem az én szegénységi bizonyítványom :DDD

Biztos vannak outfitek, amihez nagyon jól áll :DDD. Ja várj. Nem.

2021. máj. 13. 07:37
 14/23 anonim ***** válasza:
#13 De ha valamit nem tudsz, miért szólsz hozzá? 🙄😑 Az a jó a parafa talpban, mert hordás közben alakul ki a végleges formája a talphoz idomulva, nagyon jó a gerincnek is. Ezért ha felkaptad párszor, főleg ha nem is a méreted, ne várj már tőle csodákat. A tartósságát azért mertem leírni, mert ha évekig kiszolgál és még egészségügyileg is jót tesz, papucs ellenére a kialakítása miatt a lábat is tartja és akármilyen hihetetlen, de ráadáskéntként kényelmes is az imént leírtak miatt, úgy már nem is annyira drága. De minek is magyarázom, ha valaki előre eldöntötte, hogy szar és kész. Az meg, hogy valaki annyira szűklátókörű, hogy csak az a jó utcára, amit ő gondol, nos... Nem tudom kinek a szegénységi bizonyítéka. 😏
2021. máj. 13. 08:49
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyenem (márkás, az én méretemben, stb.), és tényleg borzalmas, kemény a talpa, és valami érthetetlen okból éles(!) a széle, hogy ha véletlenül lépsz rá a papucsra akkor könnybe lábadjon a szemed. Szerencsére hamar tönkrement.

Ne érts félre, biztos van akinek kényelmes, anyukám is imádja ezeket, de nem csak azért mondhat valaki rosszat ezekre, mert sose volt a lábán.

2021. máj. 13. 08:56
 16/23 anonim ***** válasza:
#12 Ezzel semmi baj nincs, mert volt ilyened, kipróbáltad, neked nem volt megfelelő, ennyi. Attól még rengeteg ember meg imádja és az ő lábuk meg szereti. Én csak azt nem értem, hogy "látatlanban" miért kell valamit lefikázni. Nekem is volt olyan cipőm, amit mindenki istenített, de nekem nem vált be, pl. Converse dorkó, de emiatt nem hordom le az összeset, hogy "hú, de milyen szar", ha több millió embernek meg jó.
2021. máj. 13. 09:00
 17/23 anonim ***** válasza:
#15-nek válaszoltam.
2021. máj. 13. 09:01
 18/23 anonim ***** válasza:

Haha, nekem meg a többek által leszólt Converse csuka a legkényelmesebb cipőm. :D

Más lábak, más kényelmes, ennyi. :)

2021. máj. 13. 09:02
 19/23 anonim ***** válasza:

#14: Nem szaroztam le. Hol írtam ilyet? De összefoglalom amit írtam, hátha megérted:

- idétlenül néz ki, egyáltalán nem utcai viseletre való

- ránézek és kényelmetlen. Oké, nem volt ilyenem. Férfi vagyok. Nem is lesz. De más is megerősítette, hogy kemény a talpa. És igen, éles a széle. Ezt látom. Érzem. Ehhez nem kell hordani 1 évig.

- Aránytalanul drága. Ugyan ilyen papucsot árulnak szerintem 3000 Forintért, amire nem az van írva, hogy Birkenstock.

Na mindegy, nem vitatkozok. Legyen neked igazad. Mindenki vegyen 30 ezres Birkenstock papucsot :D.

2021. máj. 13. 09:14
 20/23 anonim ***** válasza:
Szerintem jól néz ki, kényelmesnek és megfelelően kialakítottnak tűnik a talpa. A Madrid modell kicsit talán esztétikusabb megjelenésű. Semmivel sem látom ezt rosszabb megoldásnak egy vékony talpú szandálnál vagy papucsnál.
2021. máj. 13. 11:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!