Mi a jó utcára az ilyesmi papucsokban?
Az ilyenekről ordít, hogy egy nagyon kényelmes szobapapucs.
De olyan hatást kelt az utcán, mintha otthon elfelejtette volna átvenni az illető.
Előző barátnőmnek volt ilyen. Kettő is... Szerintem is idétlenül néz amúgy ki. Utcára egyáltalán nem való. Otthonra teljesen felesleges 30 ezres papucsban flangálni. Szóvá is tettem neki, hogy nagyon okos ötlet volt 60 ezerért venni két papucsot :D
Minőségben semmivel nem jobb mint egy 4000 Forintos papucs, arra a nyakamat teszem. Szóval aránytalanul drága.
Másrészt pedig ránézek, és látom hogy olyan kemény a talp része amin állsz, mintha betonon állnál.
#11: Képzeld, votl egykétszer a lábamon, amikor kiszaladtam a kertbe. Nem volt a méretem ugyan, de egy valamit megállapítottam. Irtó kemény a talpa. Szóval a kényelem nem itt kezdődik.
Senki nem mondta, hogy nem tartós. Nem tudod értelmezni amit írtam. Azt írtam, hogy ugyan ennyit tud egy pár ezer Forintos papucs is.
Az, hogy utcára hordod, az nem az én szegénységi bizonyítványom :DDD
Biztos vannak outfitek, amihez nagyon jól áll :DDD. Ja várj. Nem.
Nekem volt ilyenem (márkás, az én méretemben, stb.), és tényleg borzalmas, kemény a talpa, és valami érthetetlen okból éles(!) a széle, hogy ha véletlenül lépsz rá a papucsra akkor könnybe lábadjon a szemed. Szerencsére hamar tönkrement.
Ne érts félre, biztos van akinek kényelmes, anyukám is imádja ezeket, de nem csak azért mondhat valaki rosszat ezekre, mert sose volt a lábán.
Haha, nekem meg a többek által leszólt Converse csuka a legkényelmesebb cipőm. :D
Más lábak, más kényelmes, ennyi. :)
#14: Nem szaroztam le. Hol írtam ilyet? De összefoglalom amit írtam, hátha megérted:
- idétlenül néz ki, egyáltalán nem utcai viseletre való
- ránézek és kényelmetlen. Oké, nem volt ilyenem. Férfi vagyok. Nem is lesz. De más is megerősítette, hogy kemény a talpa. És igen, éles a széle. Ezt látom. Érzem. Ehhez nem kell hordani 1 évig.
- Aránytalanul drága. Ugyan ilyen papucsot árulnak szerintem 3000 Forintért, amire nem az van írva, hogy Birkenstock.
Na mindegy, nem vitatkozok. Legyen neked igazad. Mindenki vegyen 30 ezres Birkenstock papucsot :D.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!