Lányok, lúdtalppal (vagy más hasonló problémával) milyen cipőt hordtok jó időben, melegben?
Sportcipő, abba van a betét.
Flip flop papucs strandra. Balerina cipőt már nagyon nem hordok sajnos.
Szandált ilyeneket sose hordtam
Egy Vans és egy puma sportcipőt váltogatok (Pumának puhább, kényelmesebb a talpa, Vans jobban szellőzik és könnyebb is).
Nyáron sem hordok mást, nem bírom a nyitott cipőkben, papucsban hogy poros/ koszos lesz a lábam és hosszabb ideig úgy kéne lennem.
Strandon nyilván más a helyzet, ott flip-flop papucsot hordok a víz és a cuccaim közti úton, de csak ezt a baromi egyszerű, vastag egybefüggő talpú tipikus strandpapucsot.
“Csinos” szandált, papucsot nem hordok, mert vezetni sem tudnék benne, meg nagyon járni se semmiben aminek minimális sarka van😀 meg az ilyeneknél van az az amúgy alaptalan parám, hogy leesik a lábamról, szóval ez inkább saját hülyeség, mint hogy bármi köze lenne a lúdtalpamhoz.
Én egy ideje nem hordok a cipőimben betétet, mert már sokszor attól fájt a lábam, elfogadtam a sorsom, hogy mindig lesz valami bajom a talpammal, de amióta ez a 2 cipőm van, soha nem fájt több óra után sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!