Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki aki ugyanezzel vagy...

Valaki aki ugyanezzel vagy hasonló a problémával küzd? Nagyon kétségbe estem.

Figyelt kérdés

már 4.-es korom óta küszködök pattanásokkal most 18 vagyok,eddig mindenféle drága kencét kipróbáltam a kozmetikustól a bőrgyógyászatig mindenhol megfurdaltam,kipróbáltam mindent már. (skinoren,aknesol, szalicil sav stb),de egyik se használt igazán.Aztán 15 évesen elkezdtem szedni a Diane 35-t,(a patikus csak úgy kiadta)na igen... szép lett tőle az arcom,de 2 év múlva elkezdett hullni a hajam,ami szerintem ennek tudható be. De ugyanakkor télen mindig visszajöttek a homlokon legalábbis mindig voltak akkor.Mivel nekem nem háziorvos írta fel a tabit,ezért csináltunk egy általános vérképet,amin magas volt a trombózis szám és az orvos azt javasolta,hogy ne szedjem 2 hónapig a gyógyszert,mert közben megint visszaküldött vérvételre(mert ez egy általános ellenőrzés fele azoknál,akik előzőleg fennakadtak ezen a szűrőn vagy mi) és a májfunkciónak illetve egyéb vizsgálatoknak csak 2 hónap múlva lesz eredménye.

Ez most derült ki,mivel szeptembertől vártam a leletemre és már 2 hete nem szedem a tabit és ismét jönnek vissza a kis 'szépségek'. a homlokomat és az államat teljesen beterítik. Tudom,hogy hiba volt a tabi szedése,mert most teljesen felborította a hormon háztartásomat. Valaki,aki ugyanebben a problémával küzdött tudna nekem segíteni? Nagyon megköszönném!

2015. dec. 2. 17:26
 1/4 A kérdező kommentje:
ugyanezzel*
2015. dec. 2. 17:28
 2/4 anonim ***** válasza:

de a patikus nem adhatja ki recept nélkül. ki irta fel?

bőrgyógyászhoz menj,ha kell magánhoz.tesóm is volt,ès fèl èv alatt elmult neki,azota se jott vissza

2015. dec. 2. 18:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem is értem hogyan gondoltad hogy csak úgy hasraütésszerűen elkezdesz szedni egy hormonkészítményt?? És aztán csodálkozol hogy a bajaid csak fokozódnak.

Jó ha tudod,hogy a pattanásokat kenheted te bármivel, csak átmeneti megoldast jelent,már ha használ,mert az okot a belső szervek működési zavaraiban kell keresni.

Gyulladásra gyanakodnék a helyedben+anyagcserezavarra,részletes laborvizsgálat nyújt biztos eredményt.

2015. dec. 2. 20:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Vérvizsgálat eredménye is gyulladást mutatott.Most a diéta alatt kezd helyre állni minden cickafark teát kezdtem el inni,mert állítólag az a ciklus szabályozásában segít valamennyire,szóval gondolom a pattanások kezelésében is segít.Tudom én is,de így már idősebben mindenki józanabbul,meg okosabban tud dönteni,mint még éretlen fejjel. Gondolom te is jó pár dolgot megváltoztatnál,amit még tizenévesen csináltál.
2015. dec. 5. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!