Ha bármilyen gyulladás van a szervezetemben iszonyat pattanásos leszek. Ti, akik hasonló problémával küzdötö, hogyan kezelitek ezt?
A baj az, hogy tényleg kis torokgyulladás és vége, az egész arcom pattanásos. A bőrgyógyász azt mondta, hogy ez egy immunreakció, nem lehet vele mit kezdeni, vigyázzalk rá, hogy ne kapjak el semmit. De évente kb 2-3-szor mindenki, még én is elkapok egy enyhébb torokgyulladást, és a pattanások ugyan gyorsan elmúlnak, de a helyén lévő foltok csak 2-3 hónap alatt. Így alig van olyan, h szép a bőröm...
Szerintetek ha miután elmúltak a patik elmegyek kozmetikushoz aha kezelésre az segíthet? Nem túl drasztikus?
Nem vagyok már tini, szóval nem fogom kinőni...
Természetesen voltam vérvételen, teljesen rendben vagyok, nincs vitaminhiányom, meg amúgyis szedek vitamint. Nincs semmilyen egészségügyi problémám..
Olyanok válaszát várom, akik nem vitaminokat szeretnének nekem eladni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!