Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagy mellű lányok, ti is...

Nagy mellű lányok, ti is küzdötök hasonló problémával?

Figyelt kérdés

Otthon is muszáj melltartót hordanom, máskülönben fáj a hátam meg a mellem a súly miatt. Annyira még nem hatalmasak (75D), csak vékonyka vagyok hozzájuk.

Ti mit tesztek ez ellen? (mert a melltartó sem kényelmes 0-24ben)

2015. okt. 2. 08:24
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nekem nagy a mellem (95/C) (én sem vagyok kövér) de itthon nem hordok melltartót mert kényelmetlen állandóan viselni. Nem fáj a hátam, talán mert figyelek arra, hogy egyenes derékkal üljek, és mert lehet a napi sport is közrejátszik. Edzőterembe járok, és van hátedzésem is.

43/N

2015. okt. 2. 08:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyel nagyobb,75E a méretem.Én próbálok figyelni állásnál,ülésnél a helyes testtartásra,hogy ne görnyedjek.Ezen felül tornázok,súlyzókkal végzek kimondottan mellizomgyakorlatokat.Ezt sportmelltartóban.Melltartó alvásnál,és délelőtt,míg otthon vagyok nincs rajtam.Én ennyit tudok tenni.Esetleg próbálj te is tornázni,hogy a tartóizmok kicsit megerősödjenek,és nagyon fontos a méretben tökéletes,kényelmes melltartó.
2015. okt. 2. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem nincs bajom a melltartóval, én utálok anélkül lenni.

Valószínűleg nem a legjobb melltartót hordod, amiatt nem kényelmes, próbálj ki egy Ahh Bra típusú melltartót, abban még aludni is simán lehet. Majd' minden ruhaboltban szokott lenni.

2015. okt. 2. 08:52
 4/9 anonim ***** válasza:
57%
1-es,a 95C nem nagy mell,csak nagy hát(a 95 a mell alatti méretet jelenti).Persze,hogy neked nincs ezzel gondod.De akinek pici,keskeny a háta(75),mint a kérdezőnek és nekem,ott kijön ez a probléma.
2015. okt. 2. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Az 1-es gondolom kínaiban vásárol, kizárt hogy 95cm legyen mell alatt körben mérve.
2015. okt. 2. 09:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne a 95 cm kizárt? Elég sok mindenkit ismerek, akinek ennyi meg még több is.
2015. okt. 2. 10:29
 7/9 anonim ***** válasza:
Lehet 95cm, ha hozzá 95 kiló is...
2015. okt. 2. 10:52
 8/9 anonim ***** válasza:

ma 09:06

első vagyok.

Nos, kár spekulálni mert írtó messze jártok.

1.Nem kínaiban vásárolok, megengedhetem magamnak, hogy normális helyeken vásároljak. Akár 30 fontos melltartóra is kiadok pénzt, nem okoz gondot. Jól keresek.

2. Nem vagyok 15 éves aki szerint aki 50 kilónál nagyobb az csak disznó lehet. 76 kiló vagyok(165) nekem tökéletesen megfelel, hiszen szültem már 2 gyereket is, és közel 50 évesen 8 év állandó konditerem mellett nekem megfelel a súlyom..

Attól,hogy valakinek 90-95-ös a mellmérete még nem jelenti, azt,hogy

1.dagadt

2.hogy csak kínaiban vásárol..

további szép napot

2015. okt. 2. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha centivel megméred mell alatt, mennyi jön ki?
2015. okt. 2. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!