Pár hét és itt az ősz. Lányok várjátok, hogy ismét harisnyába járhassatok?
21:21- es nyilván férfi vagy és abból a fajtából, aki elvárná a nőtől, hogy mindig ultradögösen, tűsarkakon parádézzon, csak mert neked az tetszik.
Szerencsére az én férjem nem ilyen, viszont saját magam miatt szoktam csinosan felöltözni, mert szeretem a szép, és nőies ruhákat.
Azokat a férfiakat, akik elvárásokkal bírnak a nők felé, 1 teljes napra szoknyába, topba, harisnyába és brutál tűsarkúba kéne bújtatni, és abban kéne a napi teendőiket végezni, mindjárt megváltozna a gondolkodásuk.
Talál hihetetlen, de azért mert mi nők vagyunk, nekünk sem kényelmesebb a harisnya meg a magas sarok mint egy férfinek. Csak mi felvesszük pl. egy randira, de nem kéne követelményként támasztani felénk.
25, L
Nyílván férfi vagyok, eddig stimmel, és azért következik is a leírtakból nagyjából, persze láttam már nőt is hasonló véleménnyel.
De az, hogy a többit honnan következtetted ki... megint csak a fejedben tomboló feminista kavalkádra tudok hivatkozni, merthogy egyáltalán nem igaz. Dehát aki feminista, vagy ezós azzal tulajdonképpen annyi értelme van vitatkozni, mint Jehova tanúival.
Feminista a fene. Csak kényelmes.
És nem bírom, ha a férfiak elvárásokkal jönnek, miközben Ők semmit nem tesznek azért, hogy férfinak nézzenek ki.
Vagy esetleg egy fekete nadrág, ing kombinációval letudnák, ami semmi kényelmetlenséggel nem jár.
Ha egy férfi csinos akar lenni felvesz egy öltönyt, ha egy nő, akkor szűk ruha, harisnya, brutál tűsarok stb.
Így könnyű elvárásokkal jönni, hogy Nektek semmi kényelmetlenséggel nem kell számolnotok az öltözködés terén.
(Csak mellékesen: a nő gyönyörű, dögös, ott tipeg mellettetek 10 centis sarkakon, Ti büszkén feszítetek. Aztán 20 perc múlva rázendít, hogy fáj a lába a cipőben, mert kényelmetlen..... a legtöbb pasi meg mit mond: minek kellett ilyen cipőt felvenni, ami kényelmetlen..... elvárjátok a szépet, de ha beüt a mennykő, akkor morogtok. Tapasztalat.)
Üdv: egy nőies, magassarkús, szoknyaszerető lány, aki önként és dalolva örömmel vesz fel nőcis darabokat, csak ha elvárják tőle akkor lesz nyűgös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!