Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pár hét és itt az ősz. Lányok...

Pár hét és itt az ősz. Lányok várjátok, hogy ismét harisnyába járhassatok?

Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 15:37
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
Ja és garantálom, hogy -5-10 fokban nem lesz melegetek, ha harisnyát vesztek nadrág alá. ellenben egy vékony szar farmerban jól kifázik a vesétek.
2010. aug. 23. 17:09
 12/27 anonim ***** válasza:
Kérdező, csak nem az az idióta vagy aki nemrég - férfiként- itt osztotta az észt nekünk, csajoknak, hogy milyen gáz, hogy megfosztunk titeket a szép, harisnyába bújtatott lábak látványától, és hogy milyen férfiasak vagyunk a farmernadrágunkban???
2010. aug. 23. 17:19
 13/27 anonim ***** válasza:
52%
Nem tudom ő-e az, de akkor is egyetértettem vele, és még most is igaza van. A farmernadrág nem nőies, akármilyen fazonban. A szép női lábaknál (esetleg nejlonba vagy pamutba csomagolva) szebb látvány nem létezik.
2010. aug. 23. 18:49
 14/27 anonim ***** válasza:
42%

És kit érdekel, ha nem nőies?

Ha valaki nem szereti a harisnyát, akkor nemv eszi fel, pont. Mit lehet ezen nem érteni. NEm ruhától lesz nő valaki, hülyék.

2010. aug. 23. 18:54
 15/27 anonim ***** válasza:
nemszeretem.
2010. aug. 23. 19:38
 16/27 anonim ***** válasza:
47%
18:54 De, attól is. Ahogy felöltözöl az mutatja a belsődet is. Mit nem lehet ezen érteni, hülye.
2010. aug. 23. 20:27
 17/27 A kérdező kommentje:

Tisztelt 17:19-es! Az, hogy idióta vagyok-e nem tudom. Azt viszont határozottan állítom, nem én tettem fel azt a kérdést, amiért most megszólsz.

Én csak szimplán kíváncsi voltam, milyen érzés lesz nektek 3 hónap mezítlábazás után újra harisnyát viselni.

2010. aug. 23. 20:29
 18/27 anonim ***** válasza:
48%

20:27, nálad nagyobb hül.ye nem kell ide.

Lehet valaki csinos harisnya meg pics@szoknya nélkül is.

Ha valakire csak úgy figyelnek fel a férfiak, hogy kisszoknyában és harisnyában riszálja magát, az egy jellegtelen rondaság lehet.

Én farmerban is megkapom az elismerő tekinteteket....

Ettől függetlenül hordok szoknyát és harisnyát is, csak nem kizárólagosan.

25, L

2010. aug. 23. 20:30
 19/27 anonim ***** válasza:
Ősszel még nem hordok harisnyát:P
2010. aug. 23. 20:47
 20/27 anonim ***** válasza:
29%
Látod, már megint ferdítesz. Senki nem mondta, hogy pcsaszoknyát kéne hordani. Te olvastál ilyet? Nem. A kis hülye fejedben összeállt valami feminista baromság, és most kijött belőled. Ettől nem én leszek hülye.
2010. aug. 23. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!