Van régebbről még 2 táskám, semelyiket se hordtam el nagyon, így idén nem vettünk újat. Melyiket hordjam? Most leszek kilencedikes.
1.) [link] ilyesmi budmil, csak nincs benne világos rózsaszín
2.) [link] ilyen fazonú nike, csak az enyém rózsaszín (babrózsaszín) és vannak rajta fehér-világosbarna hawaii-s virágok meg halálfejek (nagyobb minták .
nekem a második tetszik... plusz kényelmesebb.
oldaltáskát csak akkor hordanám ha nagyon kevés cuccot kéne hordanom.. ha sok tanszered van tönkre teszi a gerinced/hátad és a tartásod is rosszabb lesz tőle.
Sziaa. :)
Igaza van az előttem szólóknak, oldaltáskát ne. Hidd el szoptam rendesen tőle. :D Nekem ugyanilyen ttyóm van mint a képen, csak narancssárga nike. :) Ezk nagyon kényelmesek, és sokkalmenőbb sztem ;) neem is volt egy éven keresztül válltáskám általánoban, de a gerincferülésem tovább romlott. :S szval tényleg gondoldát. :) am nekem nemigazán jönne be a válltáskák, de csak sztem. :)
16/L
A 2. jobban is néz ki,meg "egészségesebb" is,ahogy az előttem lévők írták.Meg kényelmesebb is :)
Sztem a 2. inkább,de ahogy érzed :)
nekem a 2. jobban bejön.Részben mert nekem az oldaltáska a vállamat lehúzza és olyan mintha eltört volna.(neem még nem volt eltörve a vállam)mert nekünk nagyon sok könyv kell : |
de nektek nemtudom. : D
maradnék a 2.nál v. pedig felváltva xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!