Érettségiző lányok! Most, hogy magassarkúban és nylonharisnyában vagytok egész nap, nem szokott büdös lenni a lábatok nap végére?
Jogos a kérdés!
Mivel mindenki a műszál ellen papol, de azért hordják.
Íme egy ide vágó kérdés amiben én 15-ös ként tettem fel egy költői kérdést, de természetesen gyks módra le lettem pontozva mert a lényegre tapintottam...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
#1 hidd el, nem jó kedvünkből hordjuk. Vagy munkahelyi dress code ahova enélkül be se mehetünk vagy alkalmi viselet. Ezenfelül vannak olyan emberek (mint én is), akiket a műszál nem zavar. So nem tudom honnan vetted ezt a mindenki a műszál ellen papol dolgot.
Kérdésre visszatérve: az első nap kiöltözve mentem majd mikor láttam, hogy senkit nem érdekel milyen ruhába vagyok ott így sima, hétköznapi öltözetbe megyek a vizsgákra (bőrdzseki, póló, farmer, edzőcipő). Nem volt olyan meleg, hogy az alatt az 5 óra alatt (indulástól haza érkezésig) bele izzadjon.
2!
Munkahelyen “kötelezö” ruhaviselést csak a birkákra lehet erőltetni, aki egy kicsit utánna jár az tudja, hogy ezt munkaügyi bíróság elé lehet vinni.
A feleségem megtette, és megnyerte. Na erről ennyit.
Továbbá hogy honnan vettem azt hogy mindenki a műszál ellen papol?
Hát innen, gondolom olvastad a linkemen a kommenteket, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!