Mit tesztek a cipőtökbe hogy ne legyen büdös?
Figyelt kérdés
Akár sportcipő akár bakancs vagy csizma, egy idő után olyan büdi lesz. Ti mit tesztek bele, levendulapárnácska, zöld tea filter? Ezeket olvastam de a levendulapárnák marha drágák ilyen helyeken hogy dm, a zöld tea meg sokat nem segített egy büdös sportcipőn már..2021. jan. 1. 14:25
1/6 Metionin válasza:
Én cipő sprayvel fújom őket egészen onnantól hogy megveszem. Sima Rossmannossal vagy Dm-essel. Amúgy kávézacc is jó erre a célra.
4/6 anonim válasza:
Plusz fontos, hogy több pár cipőt váltogass, ne egyet hordj minden nap. Két viselés közt legalább egy napig pihenjen és szellőzzön a cipő.
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor is felcipot hordok. 1 szammal nagyonbat es tap etetet teszek bele,ami moshato. Ha budos,kiveszem es kimosom a betetet. A cipobe meg folyekony bio despdort fujok.
6/6 anonim válasza:
Én fürdeni szoktam. Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!