Miért büdös rajtam minden nadrág?
Tisztán, illatosan veszem fel egyenesen a ruhaszárítóról. Délutánra pedig már olyan állott, befulladt szaga van rajtam, mintha büdös lennék. Használok tisztasági betétet, irodai munkát végzek, nem izzadok meg, nem tudom, mi a hiba... Lehet ez farmer, cicanaci, nejlonosabb nadrág, teljesen tök mindegy...
Olyan, mintha a lábfejem izzadna, de nem, inkább a nadrág büdös, olyan beazonosíthatatlan helyen. Vagy mégis én vág, ők büdös?! Segítsetek, már nem tudom, mit tegyek 😞
Köszönöm
22l
Kedves utolsó, kérlek írd le, milyet használsz
Én Tomi mosógélt és Coccolino öblítőt
Hát mikor irodai munkát végeztem, én is így jártam...a szék eleve nem pamut, nem tisztítják, nem egy ember használja, és az egyén hátsó fele egész nap ott enyészik.
Én hintőporoztam magam reggelente, az egész jól hatott.
Arra is gondoltam már. De azon kifejezetten nem érzem... Olyan érdekes, mert bármimet szagolgatom, ruha, testrész, stb, semmin nem érezni, de úgy kompletten valahonnan mégis jön a szag 😫
Majd veszek akkor rá valami kárpittisztító sprayt.
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!