Büdös a lábam mit tegyek?
Figyelt kérdés
Amióta harisnyába járok, folyamatosan bepálik a lábam. Ha leveszem a cipőmet, elviselhetetlen orrfacsaró bűz árad. Nem gombás a lábam, mert csak harisnyába büdösödik be. Nem akarok megválni tőle, mert imádok harisnyákba járkálni. Probáltam láb spray-t, puder. Nem hordok olyan cipőket ami okozza.
Mit javasolnátok?
46F
2020. aug. 14. 19:16
1/21 anonim válasza:
Pedig a cipo okozza. Vegyel uj cipoket es normalis gombaolo sprayt. Nem a labad gombas, hanem a cipo, amit nem takaritasz folyamatosan igy boven van ideje akarminek elszaporodnia benne. Minden hasznalat utan be kell fujni.
(Ja, nem izgat, hogy trollkerdes, attol meg lehet akarkinek ilyen gondja.)
2/21 A kérdező kommentje:
Nem troll kérdés. Miért neked nem pálik be a lábad?
2020. aug. 14. 19:44
3/21 anonim válasza:
Uj cipobe nem. Ha bepallik, az azt jelenti, hogy regi a cipo.
5/21 anonim válasza:
Újabb előnye a férfiharisnyázásnak, ugye ?
6/21 anonim válasza:
Nyald le a bűzt minden nap végén. :D
7/21 anonim válasza:
Valaki pont keresett használt harisnyákat. Add el neki. Tudod, kellemest a hasznossal.
8/21 A kérdező kommentje:
Most mostam ki a harisnyáimat. Mondjuk a 40 fokban izzad az ember lába. De holnap ugyis megyek a plázába majd nézek 8 denes harisnyákat. Köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 14. 22:45
10/21 A kérdező kommentje:
Olyanról még nem halottam utolsó
2020. aug. 15. 00:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!