Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy 180cm magas, sportosabb...

Egy 180cm magas, sportosabb testalkatú férfinak mekkora póló méret jó vajon?

Figyelt kérdés
70-75kg közötti.

2021. máj. 3. 11:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
91%
Talán L.
2021. máj. 3. 11:31
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

M/L

Ha inkább közelít a 70kg-hoz, akkor szerintem M

2021. máj. 3. 11:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

A barátomnak M a mérete, 70 kg

De az S is rámegy, pedig nem gebe :D szóval szerintem M az jó kell hogy legyen

2021. máj. 3. 13:46
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

186cm vagyok, sportosabb alkat ~88-90kg és a hosszától függően az M és L szokott rám jó lenni.

M-nél nagyobb biztos nem kell rád sem.

2021. máj. 3. 14:14
 5/17 anonim ***** válasza:

195 Centis vagyok, 76 kiló. Én hordok M-eset. Abból is a Slim fiteket preferálom.

Szerintem 70 kilósként nyugodtan felejtsd el az átlag L-es méretet. Rendkívül előnytelenül fog állni :D

2021. máj. 3. 15:02
 6/17 A kérdező kommentje:

4: milyen márkájú pólókat hordasz? Én ilyen heavy tools, jack&jones, c&a, azokból általában jó az L-es, viszont under armour és társaiból már nagy.

5: szabásától függ a legtöbb pólónál, sok nem mérethű. 196cmhez 76kg kb olyan mint az én magasságomhoz 55..

Amúgy 74kg vagyok, és inkább felsőtestre vagyok erősebb, főleg váll/hátban.

2021. máj. 3. 15:27
 7/17 A kérdező kommentje:
Lényegében azért kérdezem, mert netről akartam rendelni pólókat, de inkább meggondoltam magam, majd személyesen :D
2021. máj. 3. 15:38
 8/17 anonim ***** válasza:

Neked sem erősséged a matek hallod-e.

196 cm-hez 76 kg az olyan mint a te testmagasságodoz 55? :DD Az hogy jött ki? Ez esetben 8%-kal kisebb lennél mint én és 30%-kal könnyebb... Az aztán arányos csökkenés.

A testmagasságod 8%-kal kevesebb mint az enyém. A testsúlyod pedig 3%-kal, ha az általad említett 74 kg-mal számolunk. Ha 70-nel, akkor meg 7%-kal vagy könnyebb. Úgyhogy teljesen arányos.

180 centihez 55 kiló az a csont és bőr kategória. Trükkös ám ez a testmagasság meg kilogramm dolog. Tudod valaki nézhet ki 65 kilósan is böszmén, meg ugyan ennyi kg-mal nézhet ki totál átlagosnak vagy átlagon alulinak is valaki. Kérdés hogy az a 65 kg abból mennyi az izom...

Csak példaként. Mcgregor az első képen 65 kg. És 173 centi. Te 74 vagy, meg 7 centivel magasabb. Azt ne mondd nekem, hogy összhatásra jobban ki vagy pöckölve, mint ő volt annó, mert megeszem a kalapom :D

[link]

Úgyhogy nem kell itt lesajnálni az én tömegemet a testmagasságomhoz nézve. Abból a 76 kilóból elég kevés a zsír, nyugodj meg :).

2021. máj. 3. 18:00
 9/17 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy egyrészt el is csúsztatták a számozást: tehát a legtöbb mai M-es nagyobb a tíz évvel ezelőtti L-eseknél, másrészt mostanság az a hülye divat, hogy kétharmad csípőt/feneket betakarja a legtöbb póló, pedig magánvéleményem szerint az a jól kinéző, ha épp hogy túllóg az övön. Ha normális hosszat akar az ember, akkor persze vehet kisebb számút, amiben meg úgy néz ki, mint a kötözött sonka.

182 cm / 90 kg vagyok. (85-ig deltás, izmos srác voltam, de most pocakosodtam is) Ha csak nem ilyen tapadós izompólóról van szó, bele szoktam férni M-esekbe még most is. Érzem már némelyiken, hogy jobb lenne egy kicsit nagyobb, de a legtöbb L-es meg már úgy lobog az emberen, mintha belebújtál volna egy óriási szemeteszsákba. Persze hát ahány fazon, annyi féle, nincs egzakt számozás sajnos.

2021. máj. 3. 20:21
 10/17 anonim ***** válasza:
180/78 = L.
2021. máj. 3. 21:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!