New yorkert vagy a jeans clubbot ajánljátok jobban? És miért?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 08:10
1/9 anonim válasza:
new yorker drágább mint a jeans club,ezért én inkább jeans clubban szoktam vásárolni,nincs pénzem sajnos new yorkerre :/
mondják sokan hogy new yorkerben tömegcuccokat árulnak,viszont jobb a ruhák minősége mint azoké amiket jeans clubban veszel.
2/9 A kérdező kommentje:
valaki megtudja nekem nézni. szekszárdon van jeans club?
2010. aug. 23. 08:25
4/9 anonim válasza:
Ha a 2 ből kéne választani, New Yorker. drágább, de trendibbek a cuccok, Jeans Club tele van elméretezett, elszabott holmikkal.
6/9 anonim válasza:
New Yorker, én nagyon szeretem. Onnan lehet stílusosan öltözködni.
7/9 anonim válasza:
Mindkettő elég tucat, amúgy a new yorkernek is sz.r a minősége, de akkor már inkább a jeans clubb, az kevesebbszer fog szembemenni az utcán:)
8/9 anonim válasza:
Jeans Club! Nagyon szeretek ott vásárolni, nem csalódtam még bennük.
Mert a New Yorkerben annyira gáz cuccok vannak... Rikító, b_zis, kukás mellény színű...
9/9 anonim válasza:
A Newyorkerben divatosabb ruhák vannak és kb egy árban van a jeans clubbal.
Én Szekszárdra megyek ha Newyorkerbe akarok menni mert az a legközelebbi, jens clubb talán Pécsen van legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!