New Yorker, C&A, Takko, Kenvelo, Colosseum, Cosmos. Ezek közül valamelyikből szoktatok vásárolni, és melyiket ajánljátok? Pulcsi, póló, farmernadrág kéne.
Figyelt kérdés
2011. aug. 16. 19:43
1/7 anonim válasza:
Ezek közül én a New Yorkert, Kenvelot, talán C&A-t ajánlanám :)
2/7 anonim válasza:
Egyik sem a kedvencem, de New Yorkerben és C&A-ban szoktam jó cuccokat kifogni néha, főleg a kiegészítők közül, de ruhafronton is (de alapjáraton a New Yorkert nagyon tinisnek, harsánynak találom, a C&A-ban pedig gyakran tök alaktalan, jellegtelen vagy öreges cuccok vannak)... Takkóban régebben jó cuccok voltak, most meg jellegtelen, nem túl jó minőségű cuccok vannak elég drágán...
3/7 anonim válasza:
Talán a C&A..de azon kívül mindegyik egy rakás sz*r.
C&A is csak azért jó,mert fillérekért lehet kiegészítőket,meg bizsukat kapni.
Én a Zarat,meg a H&M-et ajánlom inkább.
4/7 anonim válasza:
C&A-ban nagyon jó minőségű és kényelmes, csinos farmerokat lehet venni, a kedvenc nadrágjaimat ott vettem.
Póló, pulcsi szerintem New Yorker.
5/7 anonim válasza:
Én mindenhol megfordulok, kivéve a Kenvelo-ba, ott nem tetszenek a ruhák, én a Cosmos-t tudom ajánlani, vannak béna kínais ruhák, de lehet kifogni olcsón szép ruhát, meg se mondanád, hogy olcsón vetted!Farmert vettem egyszer Colosseumba, de ilyen kemény az anyaga, nem jó...
6/7 anonim válasza:
cosmosban tény és való vannak kínai cumók, de lehet kifogni jókat is, ahogy az előttem lévő is mondta :) én csak ajánlani tudom :)
7/7 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy N.Y. Ugyanis a C&A és sokszor a H&M is iszonyat öreganyámos, ahogy 2. is mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!