Megengednétek a 12 éves lányotoknak, hogy haspólót/ topot viseljen?
Brazíliában már az 5 évesek is ilyen póló viselnek intézményekben, mert annyira meleg van, hogy máshogy nem bírnák elviselni.
De teljesen más kultúra. Itthon nyáron van, hogy normál hosszúságú rövid ujjú pólóban is fázom.
#21 szomorú hogy már az óvodásokat is hagyják a szüleik szexualizálni. Tiniribis viselet az ilyen!
Érdekes a fiúknak is melegük van nyáron, mégsem járnak haspolóban mint a lányok. (ribik).
Totál maradi és prűd a gondolkodásod.
Én 2002-ben voltam 12 éves, én is hordtam ennyi évesen nyáron, nem iskolába, haspólót. Nem ribis öltözet és k..rva se lett belőlem.
Csak azért gondolod így mert te is hordtad/szereted az ilyen tiniribis ruhát.
Nem én vagyok prűd és maradi, inkább veled van a gond meg akik hagyják a kislányokat ilyenekben járni. Ebben a világban.
Talán, mert a haspóló egy női ruhadarab? 🤔
Szerintem az átlag magyar ember el sem tudja képzelni, milyen, ha hónapokon keresztül 40 fok feletti a hőmérséklet.
Ebben a kultúrában csak annak van megbocsátva a haspóló nyáron, aki kis mellű és mellé modell alkatú, különben azonnal meg vagy bélyegezve, hogy ribi és/vagy igénytelen vagy.
Ennek már rég le kéne járnia.
Anyádat is ennyire utálod, mint a többi nőt?
Egy ruhának nincs ribissége. Nem a ruha teszi az embert, hanem a viselkedése, hozzáállása, cselekedetei és gondolkodása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!