Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megengednétek a 12 éves...

Megengednétek a 12 éves lányotoknak, hogy haspólót/ topot viseljen?

Figyelt kérdés
Ilyesmiről lenne szó: [link]

#lány #top #megengedés #nem engednétek?
2021. ápr. 30. 15:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Brazíliában már az 5 évesek is ilyen póló viselnek intézményekben, mert annyira meleg van, hogy máshogy nem bírnák elviselni.

De teljesen más kultúra. Itthon nyáron van, hogy normál hosszúságú rövid ujjú pólóban is fázom.

2023. jún. 6. 11:50
 22/31 anonim ***** válasza:
0%

#21 szomorú hogy már az óvodásokat is hagyják a szüleik szexualizálni. Tiniribis viselet az ilyen!

Érdekes a fiúknak is melegük van nyáron, mégsem járnak haspolóban mint a lányok. (ribik).

2023. jún. 6. 11:57
 23/31 anonim ***** válasza:
92%

Totál maradi és prűd a gondolkodásod.

Én 2002-ben voltam 12 éves, én is hordtam ennyi évesen nyáron, nem iskolába, haspólót. Nem ribis öltözet és k..rva se lett belőlem.

2023. jún. 6. 13:16
 24/31 anonim ***** válasza:

Csak azért gondolod így mert te is hordtad/szereted az ilyen tiniribis ruhát.

Nem én vagyok prűd és maradi, inkább veled van a gond meg akik hagyják a kislányokat ilyenekben járni. Ebben a világban.

2023. jún. 6. 14:28
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondd már meg hogy a kisfiúk miért nem járnak haspolóban. Megsúgom, mert őket MÉG nem szexuálizálják és jól teszik.
2023. jún. 6. 14:30
 26/31 anonim ***** válasza:
92%

Talán, mert a haspóló egy női ruhadarab? 🤔

2023. jún. 6. 14:37
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem csak a nőknek van hasa, férfi haspoló is van. Csak a fiúk nem ribiskednek mint a lányok.
2023. jún. 6. 15:43
 28/31 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az átlag magyar ember el sem tudja képzelni, milyen, ha hónapokon keresztül 40 fok feletti a hőmérséklet.

Ebben a kultúrában csak annak van megbocsátva a haspóló nyáron, aki kis mellű és mellé modell alkatú, különben azonnal meg vagy bélyegezve, hogy ribi és/vagy igénytelen vagy.

Ennek már rég le kéne járnia.

2023. jún. 6. 16:17
 29/31 anonim ***** válasza:

Anyádat is ennyire utálod, mint a többi nőt?

Egy ruhának nincs ribissége. Nem a ruha teszi az embert, hanem a viselkedése, hozzáállása, cselekedetei és gondolkodása.

2023. jún. 6. 16:27
 30/31 anonim ***** válasza:
0%
Egy ruhának neme sincs. Mégis csak a ribi lányok hordják, és fiúk nem.
2023. jún. 6. 17:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!