Férfiak hogyan tudnak kiöltözni ing nélkül?
Valóban az ing a legelegánsabb, de ugyanakkor talán túl ünnepélyes is.
Egy szép V nyakú galléros fölső ugyanolyan elegáns, és egyben sportos is.
Na persze csak akkor, ha szép és jó anyaga, és jó szabása van.
A 1200 ft- os gagyi, amiről lerí, hogy piacos, az persze inkább lealacsonyító mint elegáns.
Én attól vagyok kiakadva sokszor, amikor látok az utcán egy párt kézenfogva menni.
A nő szépen csinosan föl van öltözve, főleg nyáron, kicsit szexi fölsőbe, a férfi meg mellette egy 800 ft-os kinyúlt, nap fakította pólóban.
Na ettől teljesen kész vagyok.
6.
És ehhez még dukál az egyenruhaként funkciónáló vádligatya.
Én meg attól mászok a falra.
Hát ez az.
Pont ma az Auchanba láttam a következőt.:
Nagyon nagyon csinos, vékony, szép arcú, szépen öltözött hosszú szőke hajú lány.
Mellette a pasas akkora hassal, mint aki dinnyét nyelt. Gusztustalan belebújós tutyi cipővel, fölül egy kinyúlt póló egy régi idők féle farmerral, s mindehez egy övtáska.
Na ilyenkor kapok szívrohamot. Az ilyenek hogyan tudnak megcsípni NB1 es szőke hajú, csinos lánykát?
Aki odafigyel magára, annak meg nincs senkije.
Mondjuk láttam már nagyon helyes, jóképű, sármosnak mondható férfit, 120 kilós tehénnel az oldalán. 😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!