Hogy élitek meg, hogy a vírus miatt nincs lehetőségetek kiöltözni?
Hát nemtudom de én így is kiöltözöm ha mondjuk megyek bevásárolni.Én nem szoktam sportosan öltözni inkább ilyen csajosan csinibe tolom.
Még a vírus előtt nem sokkal voltam bálban utoljára akkor volt rajtam alkalmi ruha.
Ezt most sajnos ki kell bírni.
már miért ne lenne lehetőség?
maximum kényszer az, ami nincs. de amúgy meg bármikor ki lehet öltözni, ha hiányzik.
Igazából simán elviselem. Egyrészt a ruháimat sem koptatom ezzel, magamra meg odafigyelek nehogy hízzak vagy valami és emiatt felejtős legyen egy szép alkalmi ruhám. Igazából teljesen jól kibírom. Munkába kell járnom oda nem öltözök ki mert felesleges, de azért normális ruha van rajtam, nem melegítő. Ha kimegyek a városba üzletbe, vagy ügyet intézni vagy bármi más dogom van utcai viselet. Nyári ruháimat legalább tudtam hordani. Egyedül az esküvő az amikor kiöltöztem tavasz óta amin voltam vendégként még augusztus végén, de ennyi.
Itthon meg csak úgy nem öltözök ki mert feleslegesnek tartom és időhúzásnak. Mondjuk a sminkjeim sem fogynak annyira mint ahogyan szoktak ami nekem előny :D Csaj létemre inkább fiúsabb vagyok olyan téren hogy simán kibírom ha nem kell kiöltözni, annyira nem szeretek csiniben lenni.
Én hétvégén otthon is kiöltöztem.😊
Egyébként járok dolgozni, és oda is normálisan fel kell öltözni.
Milyen vírusra gondolsz? Csak, mert sokfajta létezik.
Amúgy meg miért ne lehetne jól öltözni?
Eddig se voltam nagy divatmókus, különösebb traumát nem okoz.
Itthon elvagyok egy szál köntösben a laptop előtt :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!