Miért szeret valaki így kiöltözni? Mi a jó ebben? 18/f
Van egy barátom, ő általában ugyan úgy öltözik mint én (Nike, Adidas, Vans, Converse). Szokásos szűk farmer+póló kombó.
De néha, mint pl ma este is mentünk csak simán ki körülnézni.
Kék szaggatott szűk farmer és sötétkék hosszú ujjú apró pöttyös ing volt rajta, felhajtott ujjakkal (nem mentünk sehová, tényleg csak sétálgatni).
Kérdeztem tőle miért ilyen elegáns, erre azt mondta ez nem elegáns, esetleg hanyag elegancia, de ő annak sem mondaná.
Suliba szokott télen kockás ingeket hordani, meg már többször volt rajta ez a sötétkék ing is, van neki jópár ilyen szerinte elegánsabb inge.
Miért jó ez ha csak simán sétához felveszi, vagy moziba vagy ilyen nem kiöltözős helyekre?
Hát ezt távolról sem nevezném kiöltözésnek...
Ez már kiöltözött és elegáns :
De mondjuk nagyvárosba, gazdagabb körökbe ez egy teljesen hétköznapi megjelenés.
Ennyi erővel meglehetne kérdezni hogy te miért ilyen slamposan öltözöl mindig? Vagy hogy a nők miért nem mindig kényelmes nadrágban vannak, minek vesznek fel szoknyát?
Azért mert ez tetszik neki(k), ebben érzi jól magát, neki ilyen a stílusa. Hála istennek hogy a barátod nem olyan unalmas hogy mindig cuppanós nadrág és póló van rajta.
Szaggatott(???) farmer egy laza inggel mióta kiöltözés? :D
Szerintem még az is elég lezser viselet, és pl sok munkahelyen nem is illik. (gy.k. nem azt mondom, hogy baj van vele, csak NEM számít elegáns öltözetnek.)
Ez nem kioltozes.
Teljesen normalis, ha egy ferfi(/fiu) inget vesz fel a hetkoznapokra.
A ferjem home officeban van, ingben.
Neki kenyelmesebb, mint a polo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!