Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha van egy kamu márkás...

Az gáz ha van egy kamu márkás ruhád?

Figyelt kérdés
Van egy supreme kopi markás bodym amin azt írja super, és félek hogy hülyének néznek vagy nagyon gáz. Nem azért kellett az a ruha mert markás lenne, csak szimplán tetszett.

#Kamumárka
2021. ápr. 27. 21:00
 1/10 anonim válasza:
57%
Hát igen
2021. ápr. 27. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Nem. Nagyrészt nem érdekli senkit hogy mi van rajtad, de nem is szabad velük törődni. Én felvenném.
2021. ápr. 27. 21:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felesleges megvenni egy kamumárkás cuccot, ha az a lényeg, hogy menőzz vele, közben mégsem telik rá. De az megint egy másik kérdés, ha csak megtetszett. Szerintem vedd fel, ne porosodjon a szekrényedben.
2021. ápr. 27. 21:59
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem kamu márkás cucc. Oké, hogy hasonlít rá. De nem hamisítvány. Ez egy különálló márkának a saját terméke.

Akkor lenne hamisítvány, ha Supreme lenne ráírva, és a címkéjében is az lenne, de nem eredeti.

A hamisítvány arra van, hogy eredetinek adja ki magát, megtévessze a vásárlót meg mindenki mást.

A Super az nem akar Supreme lenni. Csak imitál, nagyban hasonlít rá. De gondolom valami Bershkás vagy Zarás vagy ilyen fast fasion cucc... Ha tudnád hány ilyen van, ami lekopiz egy adott designt és sajátként forgalmaz...

Ezeket nevezzük design lemásolásának. De nem kamu.

2021. ápr. 28. 07:23
 5/10 anonim ***** válasza:
49%
Body? Ha jó csaj vagy, azt se fogja bánni a kanid, ha Adibos, vagy Mákji van rá írva, más meg ki és hol látná a bodyt?
2021. ápr. 28. 09:31
 6/10 anonim ***** válasza:
74%

Ötös

Ki a bánat beszélt itt egy paliról? A bodynak az a lényege, hogy nem kell betűrögetned állandóan a nadrágodba és úgy hordod mint egy pólót.

2021. ápr. 29. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:

#4-es vagyok

És szerinted kik hordanak body-t? Férfiak? :D

Nekem is tök evidens, hogy a kérdező egy csaj.

Ötös meg azt írta, hogy tökmindegy milyen body van a csajon, ha jól néz ki a fasziját nem fogja érdekelni mi van ráírva.

Szóval nem értem mit magyarázol :D

2021. ápr. 29. 12:49
 8/10 anonim ***** válasza:

Tényleg nem érted miről beszélek. A bodykat hordhatod pólóként, amit mindenki lát, ha végigmész az utcán, nem csak a palid.

A többit meg nem értem honnan szedted össze.

2021. ápr. 29. 21:50
 9/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, én ha gagyibb melegítőt veszek, akkor figyelem azt is, hogy egy nagyobb márkanévhez se hasonlítson rajta a felírat. Sztem így cikibb.
2021. máj. 2. 03:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nem replika, hanem másolás. Ha neked tetszett, akkor hordd nyugodtan.
2021. máj. 2. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!