Az gáz ha van egy kamu márkás ruhád?

Ez nem kamu márkás cucc. Oké, hogy hasonlít rá. De nem hamisítvány. Ez egy különálló márkának a saját terméke.
Akkor lenne hamisítvány, ha Supreme lenne ráírva, és a címkéjében is az lenne, de nem eredeti.
A hamisítvány arra van, hogy eredetinek adja ki magát, megtévessze a vásárlót meg mindenki mást.
A Super az nem akar Supreme lenni. Csak imitál, nagyban hasonlít rá. De gondolom valami Bershkás vagy Zarás vagy ilyen fast fasion cucc... Ha tudnád hány ilyen van, ami lekopiz egy adott designt és sajátként forgalmaz...
Ezeket nevezzük design lemásolásának. De nem kamu.

Ötös
Ki a bánat beszélt itt egy paliról? A bodynak az a lényege, hogy nem kell betűrögetned állandóan a nadrágodba és úgy hordod mint egy pólót.

#4-es vagyok
És szerinted kik hordanak body-t? Férfiak? :D
Nekem is tök evidens, hogy a kérdező egy csaj.
Ötös meg azt írta, hogy tökmindegy milyen body van a csajon, ha jól néz ki a fasziját nem fogja érdekelni mi van ráírva.
Szóval nem értem mit magyarázol :D

Tényleg nem érted miről beszélek. A bodykat hordhatod pólóként, amit mindenki lát, ha végigmész az utcán, nem csak a palid.
A többit meg nem értem honnan szedted össze.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!