Nektek mi a véleményetek arról, ha valaki “kamu” márkás ruhákkal/táskákkal. Stb. vág fel?
Szerintem egyértelműen gáz.
Tipikus tinicsitrikés viselkedés.
Mintha attól lenne több, vagy kevesebb az ember, hogy milyen felirat virít a pólóján és a táskáján.
Ha nem tudja megengedni magának az igazit, akkor is már egy csomó fastfashion márkának vannak olyan “copy” cuccai, amik nagyon hasonlítanak az eredetire, giccses kamufeliratok nélkül, de mégis csak sejteti, hogy melyik aktuális trend inspirálta.
Persze...én is vásároltam már hamis Louis Vuitton sálat, azzal a különbséggel, hogy az egy iskola dráma előadáshoz kellett, így ebben a kontextusban teljesen más a helyzet.
És különben is: pont, hogy nem attól lesz valaki egyedi, hogy az ő pólóján is virít egy Calvin Klein vagy Gucci felirat, mert ezt inkább tucat ak hívják. Hanem pont, hogy attól, hogy el tud vonatkoztatni a tipic instadivatártól, és fel meri vállalni a saját ízlését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!