A hervis ugye nem árul kamu márkás cipőket?
Figyelt kérdés
Vettem egy nike cipőt és utána akartam nézni a neten de pont ilyet nem találtam
A modell neve alapján ebben feketenek kene lennie a fuzonek (de feher) es fehernek a pipának a talpán (de nem fehér)
Honnan tudhatom h eredeti e egy cipő?
2019. márc. 3. 18:36
1/6 anonim válasza:
Eredeti csak ott a legtobb modell olyan, hogy mar vagy regi vagy nem gyartottak belole sokat stb es ezert van, hogy nehez hasonlot talalni.
2/6 anonim válasza:
Ha eredeti cipő akkor a nyelvén kell legyen egy címke amin van egy 9 számjegyből álló SKU(serial)-nak nevezett szám, ezt a számot a cipő dobozán is meg kell találd, ha ezek a számok egyeznek akkor eredeti.Menj fel a Nike hivatalos oldalára ott mindegyik cipőről találsz adatokat, nézd meg, hogy biztos nincs-e olyan variációja a cipőnek mint amilyen neked van.
4/6 A kérdező kommentje:
2# megtaláltam!! Köszönöm! És a röbbieknek is!
2019. márc. 3. 20:06
5/6 anonim válasza:
2-es
Mert gondolod, aki hamisít, az nem bírja lelesni a számot a netről, majd 2 egyformát írni a cipőre és a dobozra ?
6/6 A kérdező kommentje:
5# rajtad kívül mindenki értette a problémát és választ is kaptam rá
Amúgy sem gondoltam komolyan hogy a hervis hamisakat árulna de a 2esnek hála pontosan megtalaltam amit vettem :)
2019. márc. 3. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!