Ilyen blézert honnan vehetnék? Mennyire kihasználhatók úgy általában a blézerek?
2010. aug. 22. 17:08
1/2 anonim válasza:
Jók azok a cuccok amik a képen vannak.:D
Amúgy ilyesmi blézert new yorkerben, esetleg C&A-ban Orsayben és H&M-ben is vásárolhatsz. Persze nem 1-2 ezer FT-ért. Nekem van 2 blézerem, amit nem ünnepségre, hanem hétköznapokon hordok. Szeretem őket, de ha visszagondolok, most már nem biztos, hogy kiadnék 17-18 ezret 1 blézerért, amit csak ritkán tudok felvenni, mert ugye..minden 3. nap mégsem láthatnak ugyanabban.xD;)(16 éves vagyok)
2/2 A kérdező kommentje:
hát igen, utánanéztem és tényleg nem olcsók az ilyen dolgok, viszont nagyon tetszenek
köszi
2010. aug. 23. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!