Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » H&M-nél hogy is van ez?

H&M-nél hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Nézegettem neten az oldalukat és mivel klubtag vagyok, ezért van 750 forint kedvezmény mindenre? Az üzletekben is belehet ezt váltani? Elég ha megmutatom ott a telefonon a qr kódomat (ha az az...) vagy még valamire rá kell mennem, hogy lássák a kedvezményt is.
2021. ápr. 26. 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
49%

Hahahahah bárcsak :DDD

Minden vásárlás után pontokat kapsz, és ha kigyűlt bizonyos pont, akkor kapsz 1 db 750 forintos kupont. Amit ugyanúgy felhasználhatsz egy 3.500 forintos felsőnél, és egy 40.000 forintos nagybevásárlásnál is.

2021. ápr. 26. 15:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Mármint úgy értettem, hogy a 750 forintos kedvezményem, ami neten a végösszegből lejön az üzletekben is be lehet váltani? Veszek mondjuk egy nasrwgp4
2021. ápr. 26. 15:30
 3/6 A kérdező kommentje:
Véletlen küldte el. Szóval veszek egy nadrágot, odaviszem a kasszához, elég a mobilon a qr kódot lecsippantani vagy a menüben valamire még rá kell mennem, amivel igazolom a 750 forintos kedvezményt vagy ők a csippantás után már látni fogják?
2021. ápr. 26. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Illetve... Egyáltalán be lehet az üzletekben is váltani ezt a kedvezményt vagy csak neten? Nem találok külön a profilom alatt erre vonatkozóan semmit, csak a kosárnál jön elő a kedvezmény. Bocsi, ha nem egyértelmű mire gondolok, de nem tudom máshogy írni.
2021. ápr. 26. 15:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Be lehet valtani az uzletben is, en mindig hasznalom. Eloszor a kartyat szoktak lecsippantani aztan ra kell menni a kedvezmenyre es azt is. En sem tudtam eloszor, hogy kell bevaltani, de nagyon segitokeszek, megmutatjak a kasszanal, eleg ha mondod, hogy van Hm kartyad :)
2021. ápr. 26. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Szuper, köszi :)
2021. ápr. 26. 16:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!