Csak sportmelltartóba (és alsó ruházatba) elmennétek edzeni utára?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy többen mennek el leggingsbe és sportmelltartóba, de én személy szerint félek a beszólásoktól és perverzektől.
Viszont ahogy jön a meleg egyre jobban izzadok (én főleg felső test részen szoktam), és jobb lenne még kevesebb ruhába járni futni.
Szerintetek ez nagyon nem lenne illendő utcán? Vagy félnétek a helyembe a támadóktól/perverzektől/hajléktalanoktól?
(nyilván futóövezetben, parkban történne ez, nem a 4/6-os mellett)
2021. ápr. 24. 09:35
11/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem mennék ki, de nem is izzadok nagyon, én ujjatlanban szoktam. De ez mindenkinek a magánügye, ha úgy érzed magadat jól, akkor menj nyugodtan. A 4/6 mellett nem hinném, hogy bárki megtámadna. A beszólásokkal pedig ne törődj :)
12/12 anonim válasza:
Nem mutat többet egy ultrarövid ujjatlan haspólónál, épp hogy a neve más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!