Csak sportmelltartóba (és alsó ruházatba) elmennétek edzeni utára?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy többen mennek el leggingsbe és sportmelltartóba, de én személy szerint félek a beszólásoktól és perverzektől.
Viszont ahogy jön a meleg egyre jobban izzadok (én főleg felső test részen szoktam), és jobb lenne még kevesebb ruhába járni futni.
Szerintetek ez nagyon nem lenne illendő utcán? Vagy félnétek a helyembe a támadóktól/perverzektől/hajléktalanoktól?
(nyilván futóövezetben, parkban történne ez, nem a 4/6-os mellett)
2021. ápr. 24. 09:35
1/12 anonim válasza:
Nyugodtan menny szerintem, én is gyakran járok úgy. Ha nem kifejezetten "rossz környéken" laksz, akkor szerintem nincs mitől félned.
2/12 anonim válasza:
Melltartó - melltartó, mindegy, hogy sport-e vagy sem
3/12 anonim válasza:
Én is sportmelltartóban és shortban járok futni most is. De ha jön a jobb idő, még több futót látni így, szóval nincs benne semmi extra.
4/12 anonim válasza:
Én biztos nem. Vettem kifejezetten összepasszoló edző szetteket (felső + nadrág) és abban járok. Sportmelltartóban kizrólag otthon edzek, de akkor se sűrűn, mert folyton hozzáragadok az edzőszőnyeghez.
5/12 anonim válasza:
Én szoktam simán, de nekem kicsi a mellem szóval egyáltalán nem tesz erotikus benyomást. Azért nagy mellekre inkább vennék rá egy pólót, de a te döntésed.
6/12 anonim válasza:
Én biztos, hogy nem mennék így ki, inkább ráhúznék még egy lenge haspólót, de ha te jól érzed így magad, akkor jó, cikinek nem ciki, az biztos. Ha valaki pimaszkodik, azt meg egy jólirányzott rúgással el kell intézni :D.
7/12 anonim válasza:
Én kimennék, de nekem eszméletlenül kicsi melleim vannak. Még az A kosaras melltartó is nagy rám.
8/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
Jaj, igen, illett volna írjam, hogy mekkora a mellem :) kb egy szúnyogcsípésnyi, szóval nem egy felnőtt film lenne az utcán :D
2021. ápr. 25. 12:11
9/12 anonim válasza:
Engem most miért pontoztatok le??
10/12 anonim válasza:
Nem tudom, én zöldet adtam neked.
(7)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!