Hol lehet kapni olcsóbb sportmelltartót, nadrágot és sportcipőt?
Ha esetleg budapesti vagy, akkor tudok ajánlani egy nagyon nagy és jó kínait, ahol olyan 1500-ért, max 2000-ért nagyon jó melltartót találsz.
A pepcoba amúgy szokott lenni felnőtt osztályon is sport szerkó, de ott úgy láttam hamarabb elkapkodják. Legutóbb katalógus szerint 1 hónapja voltak sport cuccok, egyébként év elején, januárba mindig megjelenik egy kollekció. Lehet azóta elkapkodták, de még van esély, hogy legyen pár jó cucc. Facebookon van pepco-s csoport, ott lehet kérdezgetni, hogy melyik kerület, vagy vidéki pepcoba láttak ezt-meg azt.
De az általam említett kínaiba is láttam sport szettet, valami 4-5 ezer volt max és az tartalmazza a póló és leggingst.
Másrészt. A Dechatlonba is vannak jó leggingsek kb. 2000-ért. Póló is hasonló árban. A melltartók ahogy néztem drágább kategóriába vannak.
Nekem minden melltartóm (sport, átlagos, szexi) kínaiból van, max 2000-ért és baromi jól bírják a strapát, sokszor nem is jól helyezem el őket, és mégsem deformálódik a szivacs.
(((van 2 sportmelltartóm turkálóból is, ha ilyen opció szóba jöhet, akkor szerintem nézz be a hozzád közelibe)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!