Honnan van a nőknek méregdrága ruhákra, arany és gyémánt ékszerekre, drága táskákra, póthajakra pénzük? Minden harmadik ilyen, ennyi lenne a gazdag?
aha, szervertek a gozgepeket, es? megszuntek a gozgepek? megallt a fejlodes? fellazadhat a csocselek, de az elet menete es a technika fejlodese nem fog megallni, visszafordulni meg aztan plane nem.
pedalozzunk mar akkor az oskorral is, hogy botokkal vadasztak az allatokat. de buta vagy, istenem..
21.
Először próbálj meg helyesen írni.
Másodszor, amikor szétverték a gőzgépeket az nem csupán egy cselekedet volt hanem egy jelzés is hogy legyen meg az egyensúly.
Na ezt az egyensúlyt talán még most is érezzük.
#22: az ekezetek es nagybetuk hianya nem helyesirasi hiba telefonrol valo forumos kommentelgetes eseteben. a te mondanivalodbol egy csomo vesszo hianyzik, tehat szerintem ne okoskodj helyesirasrol, mert csak szanalmasss teszed magad, prolikam.
akkor hajra, menj be a sparba es kalapaccsal verd szet az onkiszolgalo kasszat a nep neveben!
22.
Bla-bla, magyarázd ki magad, egyszerűen okosabb a telefon tőled és fogalmad sincs hogyan kell ékezettel írni.
Nem az ékezetekre gondoltam.
Olyan szóról még nem hallottam, hogy “szervertek”
Vagy te fanatikus rendszergazda vagy? Majom!
A mai világban nem fizikailag teszünk a célért, hanem például nem vesszük igénybe azt a pénztárgépet.
Jesszus fhasza.
Te akkora fhasz vagy, hogy bhaszni lehetne veled!
Na jól van, részemről ennyi, partalan vitából ennyi elég is egy megrögzött küllőhibással.
További jó magyarázkodást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!