Honnan van a nőknek méregdrága ruhákra, arany és gyémánt ékszerekre, drága táskákra, póthajakra pénzük? Minden harmadik ilyen, ennyi lenne a gazdag?
Bizony.
Hát mindenki egyetemen ül. Csak el kell végezni és a kétkezi munka nagyívből való kerülése mellett bejön az élet minden diplomásnak.
Én nem hordok ékszereket, de drága ruhákat, sminkeket vásárlok magamnak. Megtehetem.
Jó a fizum. Azért dolgozok hogy jó életem legyen.
12!
Én 44 vagyok, ha nem haragszol már nem tanulok, csupán feltünt a sok kényelmes ember aki inkább kerülné a kétkezi munkát.
15!
A sok diplomás mérnök által megtervezett épületeket vajon ki fogja felépíteni ha mindenki így gondolkozik?
#16: nem mindenki igy gondolkozik es nem is mindenki kepes diploma megszerzesere es szellemi munka elvegzesere.
amugy meg mond valamit az, hogy automatizacio meg robotok, gepek? ma mar a kasszasokra se nagyon lenne szukseg, mert lehet onkiszolgalo kasszanal is fizetni.
Neked mond valamit, hogy a történelem megismétli önmagát?
Anno az 1700-as években szétverték a gőzgépeket mert elvette az emberek elöl a munkát.
A munkáért és fizetésért a primitív emberek is megteszik a megfelelő lépéseket...
De én úgy hallottam, hogy a kétkezi munkát kerulők között már túljelentkezés van, tehát kevesen lesznek akik mint előbb írtam elvégzik ezt a jellegű munkát.
Akkor mi lesz a te fajtáddal? A nagyképű önteltekkel? Anyu-Apu eltart mint az egyetem alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!