Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak engem zavar, hogy mostaná...

Csak engem zavar, hogy mostanában nincs értelme szépen kiöltözni, kisminkelni magam?

Figyelt kérdés

Ugye egy éve itt van ez a covid. Nyárra ugyan enyhült és lehetett menni ide-oda, de lassan 6 hónapja megint be vagyunk zárva. Ha el is megy az ember, legfeljebb boltba, postára, át a legjobb barátjához, de még csak iskolába vagy dolgozni sem. Engem alapvetően feldob, amikor szépen kiöltözöm, smink, szép ékszerek, magas sarkú. De az utcán mégse járhatok így :D

Na meg felesleges is lenne. Csak engem frusztrál az, hogy úgy érzem sehova nem csíphetem ki magam?

Se egy színház, buli, baráti összejövetel, randi, de még csak egy mozi se :D

2021. ápr. 19. 22:41
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
32%

Instagramotok miért nincs? Szerintem ha szépen felöltöztök, kisminkelitek magatokat, és felrakjátok Instára, sokan örülnek neki.

Miért ne lehetne akár otthon is sminkelni, szépen öltözni? Sőt, egyébként pszichológiai szempontból is fontos lenne, hogy megtartsátok a napi rutint, mint régen. Gyerünk lányok! Fényképeket a webre! :-) Egyáltalán nem vagyok perverz típus, nem azért írom, de egy szép szolíd szelfi azért mindenkinek jóleső látvány :-)

2021. ápr. 20. 10:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

A rúzs nekem is hiányzik, más sminket nem használtam.

Nekem kamerát kell kapcsolni órára, úgyhogy sokszor veszek fel inget+kötött pulcsit (melegítőnadrággal persze, hehehe :D)

2021. ápr. 20. 10:34
 13/21 Metionin ***** válasza:
64%
11: én próbálkozok, pont a napi rutin miatt. Reggelente általában sminkelek, fújok parfümöt de mivel home office-ban csak egész nap az asztalnál ülök a gép előtt, nem praktikus felvenni azt a ruhát amibe bemennék a munkába, főleg hogy olyan pózban ülök hogy L a Death note-ból megirigyelné. Munkahelyen azért járkálok is, utazok odáig, itthon meg konkrétan leülök reggel 8-kor és felállok 17 órakor. Instára meg egyrészt nem szívesen pakolnám fel magam, másrészt attól hogy kattintanék 3 képet "menetkészen", még ugyanúgy nem megyek sehova.
2021. ápr. 20. 12:42
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Miért ne járkálhatnál így az utcán?
2021. ápr. 20. 13:59
 15/21 anonim ***** válasza:
36%
Újfent kiderült, hogy a nő nem is moziba, étterembe stb akar menni, hanem kirittyenteni magát és korzózni.
2021. ápr. 20. 20:34
 16/21 anonim válasza:
100%
Engem is zavar, a maszk takarja az arcom, felesleges sminkelni :( de legalább mivel csak a szemem látszik elkezdtem arra összpontosítani, és például rá kellett döbbennem, hogy a szempilla göndörítés milyen sokat tud dobni az ember tekintetén. Előtte sose próbáltam
2021. ápr. 20. 21:16
 17/21 anonim ***** válasza:
36%

15-ös vagyok

Jól le lettem pontozva, holott az egész topic pont arról szól, amit én 1 mondatban leírtam. :)

Ennyire szar, amikor tükröt tartanak elétek?

2021. ápr. 20. 21:38
 18/21 A kérdező kommentje:

Ugyan én pont nem pontoztalak le, azonban a kérdés szempontjából a válaszod valóban 0%-ban hasznos :)

A kérdés ugyanis nem úgy szólt, hogy a nők miért csípik ki magukat, hanem egy egyszerű, eldöntendő kérdést tettem fel. Arról nem is beszélve, hogy még csak igazad sincs. De azt inkább hagyjuk, felesleges vitákba bonyolódni.

2021. ápr. 20. 21:48
 19/21 anonim ***** válasza:
32%

De, a kérdésed pontosan erről szól.

Ízlelgesd mit írtál: "Engem alapvetően feldob, amikor szépen kiöltözöm, smink, szép ékszerek, magas sarkú. De az utcán mégse járhatok így".

Tehát azért kell a mozi, étterem, rendezvény, mert azok nem csak az "utca" és akkor ki lehet végre öltözni, ami téged feldob.

2021. ápr. 20. 22:02
 20/21 anonim ***** válasza:
96%
Én eddig is utáltam kiöltözni és már vagy 10 éve nem sminkeltem, szóval nincs mi hiányozzon.
2021. ápr. 20. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!