Van értelme téli cipőt venni pestre?
Sima edzőcipőkben járok általában télen nyáron, tavaly vettem egy bakancsot de kb 2x volt a lábamon, mert kényelmetlen, és rossz benne vezetni.
Nézegettem ezt a csukát, erről mi a véleményetek? Felesleges pestre?
Illetve akinek hasonló van, milyen ezekben vezetni?
ilyesmit vettem tavaly csak levisben, ritka sza.r. Aki ezeket tervezte nem hiszem, hogy gyakran hordja őket :D
Nem értem, miért lenne felesleges, hogy jön ide Pest? Ott is hideg van télen ugyanúgy, mint az ország többi részében, nem felesleges a megfelelő lábbeli.
Vagy hogy érted?
Énsem értem hogy jön ide Pest? :D
Az már nem Magyarország, az a föld másik része ahol mindig süt a nap és meleg van vagy mi?
Ez így még mindig értelmetlen. Ritka, hogy pesten 1x1 cm hó essen, miközben az ország többi részét elborítja a hó....
Egyébként se csak a hó miatt hordanak az emberek téli lábbelit...
???
Nálunk esett párszor azért, februárban és márciusban mindenképpen, előtte is talán. Pest mellett élek, Pesten dolgozok. Nem tapasztaltam különbséget időjárás terén a két helyszín között.
És újra leírom, nem csak a hó miatt jó a téli cipő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!