Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt hordani gáz egy tinédzser...

Ezt hordani gáz egy tinédzser lánynak?

Figyelt kérdés

Fogalmam sincs, annak számít-e, szerintem nem igazán, de nagyon kevés más lányon látok ilyet utcai viseletként.

A cipzáros pulcsiról beszélek. Tavasszal vagy kora ősszel szoktam hordani, és nyáron is, amikor kicsit hűvösebbre fordul az idő. Nyilván nem mindig ezt viselem, de nagyon kedvelem és sokszor rajtam van, viszont nem egy kicsit fiús darab? Ehhez hasonlóan szoktam outfitet csinálni belőle:

[link]

[link]

[link]

Tehát farmer, rövidujjú/pántos póló és a cipzáros pulcsi, ami általában nem túlméretezett. Szoktam ezt helyettesíteni egy kockás inggel, farmer dzsekivel vagy kardigánnal. (Belebújós pulcsit is szoktam hordani, de azt nem soroltam ide, mivel az most nagy divat lett)

Mi a véleményetek? Ti hordjátok? Tetszik ez a stílus egy lányon?

2021. ápr. 13. 16:05
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! <3
2021. ápr. 14. 13:35
 12/12 anonim ***** válasza:
91%
persze baratnomnek is van ilyen kék nadrággal meg fehér af1-el jol nez ki
2021. ápr. 14. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!