16 év körüli lányok! Ti hol veszitek a ruháitokat és kb milyen áron?
Farmer,
rövid nadrág,
póló,
pulóver,
felső
Bershka, Pull and bear, H&M... Stb...
Farmert 5000ftig,rovid nadrágot 3-4ezer forintig, pólót 1500ftig,pulcsit 5ezer forintig
Igaz, 18 vagyok, de nem nagyon változtak így az elmúlt időben a vásárlási szokásaim.
Fast fashion üzletekben is vásárolok, de pl a Bershkát, New Yorkert, Sinsayt nagyon nem szeretem, nekem a gagyi kínai minőséggel egyenlőek. Amiket szeretek, és elérhetőbb árban vannak: Zara, Hm, Stradivarius, Reserved, Mango, Orsay, Massimo Dutti.
Magyar viszonylatban közül a Viktoria Bolla, Nanushka, Marianna Herrhofer. Régen nagyon szerettem a HRVT-t is, mint márkát, de a minőségével nem igazán voltam megelégedve.
Ha szeretnék egy-egy drágább darabot, akkor (imádok online rendelni):
farfetch
net-a-porter
louisaviaroma
mytheresa
theoutnet
matchesfashion
ssense
Ha külföldről rendelnék, "barátibb" áron:
boohoo
allsaints
topshop
dorothyperkins
asos
Árhatár nagyon nincs, hogyha valaminél tényleg érzem azt, hogy "wow", akkor ha kell, spórolok rá hónapokig is. Ez nyilván ott működik, ahol nem 3-4 havonta váltózik az árukészlet, de a tervezői daraboknál azért a best seller dolgok általában a permanent collection részei lesznek, szóval nem kell attól félnem, hogy elkapkodják hirtelen. De pl egy Zara kabátért nem adnék 40-50 ezret, ahogyan egy műbőr csizmáért sem, ami három hónap múlva már felismerhetetlenül tönkremegy. Szóval ha nagyobb összeget kiadok valamire, akkor azt akár évekig is szeretném hordani, viselni.
Szerintem a sinsay az ami alacsony áron ad jó minőséget.
A 2500 forintos farmerjaik is évek óta kitartanak nekem.
Ráadásul az ő kollekciójuk kifejezetten a fiatal korosztálynak van. :)
H&m, Tally (farmert nem, hamar szakad, nyúlik), New Yorker, esetleg Sinsay, C&a
Ill egyik ismerőstől kapok ruhákat (egyeseknek ha ciki, ha nem), a jobbakat megtartom, annyival kevesebbet kell venni.:)
Takko, H&M, C&A, Sinsay, Reserved, New Yorker és Háda vagy egyéb turik.
Pólót általában 3000 ft alatt veszek, nadrágot nehezen találok, de próbálok 10000 ft alatt maradni (de azért jobban örülök, ha 3-4000 ft környékén találok), rövid nadrágot nem igazán hordok, 1-2 van turiból, de már nem emlékszem, mennyibe kerültek, a pulcsiknál meg szintén próbálok 10000 ft alatt maradni, bár ez nehéz, mert imádom a kötött pulcsikat, amiket sajnos mostanában viszonylag drágán látok. De az ilyen cipzáros, kapucnis pulcsikra 4-5000 ft-nál nem költök többet semmiképp.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!