Ezt hordani gáz egy tinédzser lánynak?
Fogalmam sincs, annak számít-e, szerintem nem igazán, de nagyon kevés más lányon látok ilyet utcai viseletként.
A cipzáros pulcsiról beszélek. Tavasszal vagy kora ősszel szoktam hordani, és nyáron is, amikor kicsit hűvösebbre fordul az idő. Nyilván nem mindig ezt viselem, de nagyon kedvelem és sokszor rajtam van, viszont nem egy kicsit fiús darab? Ehhez hasonlóan szoktam outfitet csinálni belőle:
Tehát farmer, rövidujjú/pántos póló és a cipzáros pulcsi, ami általában nem túlméretezett. Szoktam ezt helyettesíteni egy kockás inggel, farmer dzsekivel vagy kardigánnal. (Belebújós pulcsit is szoktam hordani, de azt nem soroltam ide, mivel az most nagy divat lett)
Mi a véleményetek? Ti hordjátok? Tetszik ez a stílus egy lányon?
Nem gáz.
Laza, vagány, fiatalos és kényelmes. Oversized méretben is jól tud kinézni, pláne a belebújós verzió.
Nem gáz, pláne, hogy a te korosztálynál teljesen általános. Én is ilyet hordok, csak feketében, és homok színűben.
16l
Nem gáz 🤦🤦
Hány éves vagy amúgy?
Idővel mahd kifejlődik talán, hogy ne azzal foglalkozz hogy mit gondolnak mások, illetve ne túlságosan arra koncentrálj.
Igen, ezen le rí hogy férfi messziről.
Pont ezért nem látsz más lányokon mert ők nem akarják magukat melegnek nézetni.
Ha neked tetszik akkor legfeljebb vállald be hogy “másak” gondolnak legfeljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!