Melltartó probléma. Légyszives segits kérdöjel disznek?
elöre is bocsi h hosszu ja meg a hibákért is .
Nos az lenne a gondom hogy nyolcadikos leszek és anyám még nem vett nekem semi melltartot semmi toppot semmit 14 leszek és 70/B melllem van és nyáron is pulcsiban voltam mert zavar h nem hordok semmit.azon gondolkoztam h lehet h azért nem vesz nekem melltartot mert van egy növérem és lehet h ő kérte és azt hiszi h én is kérni fogom?!Vagy azért mert a 14. szülinapomra vesz lehet ez is egy variácio nem tudom a h&m-ben már megkérdezte hordanák-e tangát modntam h nem mert francia párti vagyok és vettünk egy fürdöruha felsöt és azt modnta h ezt nyugodtam felvehetem melltarto helyett nyáron de az mijen már h egy nyakban kötös fürdöruha felsöben megyek el bárhova?!szerintetek mit csináljak 2 honap mulva lesz a szülinapom és nem tom h mit csináljak légyszives segitsetek h szerintetek miért nem vesz nekem melltartot de a boltban direkt közel állok a melltartok h hátha megkérdezi h kell-e vagy vmi vagy csak én gondolom ezt igy?! elöre is köszönöm a válaszokat.
Oké, megpofozott. (Őt is fejbe kellene vágni, de nagyon durván.) De mit mondott hozzá? Miért nem hordhatsz meltartót? Azért, hogy idejekorán meglazuljanak a tartószalagok, és már harmincévesen lógjanak a melleid? Vagy miért? Mondott valami konkrétumot?
Egyébként a saját pénzedből igazán vehetsz magadnak melltartót... Arra még azt sem mondhatja, hogy az ő pénze...
Az is érdekes, hogy a tangát megengedné, a melltartót nem? Vagy hogy is van ez?
bocsi, de anyukád tényleg nem normális. ha már most, 14 évesen 70/B-s melled van, akkor mekkora lesz 2 év múlva? a 70/B-s mell már bőven van akkora, hogy kelljen rá melltartó. nekem 12 évesen volt kb ekkora, és anyukám vett nekem, egyik nap a kezembe nyomta, kérnem se kellett.
amúgy nővéred hány éves, hogy neki már van?
Végülis megoldódott a probléma?
Most már amúgy is 16 vagy. :D
De érdekelne hogy oldottad meg, vettél, vagy kaptál a szülinapodra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!