Melltartó probléma. Légyszives segits kérdöjel disznek?
elöre is bocsi h hosszu ja meg a hibákért is .
Nos az lenne a gondom hogy nyolcadikos leszek és anyám még nem vett nekem semi melltartot semmi toppot semmit 14 leszek és 70/B melllem van és nyáron is pulcsiban voltam mert zavar h nem hordok semmit.azon gondolkoztam h lehet h azért nem vesz nekem melltartot mert van egy növérem és lehet h ő kérte és azt hiszi h én is kérni fogom?!Vagy azért mert a 14. szülinapomra vesz lehet ez is egy variácio nem tudom a h&m-ben már megkérdezte hordanák-e tangát modntam h nem mert francia párti vagyok és vettünk egy fürdöruha felsöt és azt modnta h ezt nyugodtam felvehetem melltarto helyett nyáron de az mijen már h egy nyakban kötös fürdöruha felsöben megyek el bárhova?!szerintetek mit csináljak 2 honap mulva lesz a szülinapom és nem tom h mit csináljak légyszives segitsetek h szerintetek miért nem vesz nekem melltartot de a boltban direkt közel állok a melltartok h hátha megkérdezi h kell-e vagy vmi vagy csak én gondolom ezt igy?! elöre is köszönöm a válaszokat.
tudom h nem drága és van pénzem rá de az a baj h utána meg mitszol ha meglátja nagyon haragtarto tipus és ez a gondom...
de szerinted azért nem vesz mert lehet h a növérem kérte és azt várja h kérjem?
Bocs, de nem értem, hogy mi köze a menstruációs ciklusodnak a melltartó-vásárláshoz.
Egyszeűen mondd el anyukádnak, hogy szeretnél melltartót hordani, mert zavar, hogy a melleid össze-vissza mozognak.
Megpofozott?
Ne haragudj, de anyád egy idióta, és őt kéne jól összeverni.
Nekem is van gyerekem, igaz még kicsi, de ha akar majd melltartót kapni fog, attól függetlenül, hogy én ritkán hordok, mert utálom.
Sajnálom, hogy ilyen anyával áldott meg az ég, a legegyszerűbb ha fogod a pénzecskéd és veszel magadnak.
Nem kell drágát venni, mert most még sokat fog nőni, lehet 2-3 hónap alatt kinövöd, de most vannak pl. Auchanban bugyi+ melltartó szettek 500-ért. Vegyél semleges színben pl. testszínű vagy fehér, attól függően milyen színű felsőket hordasz leggyakrabban (hogy ne üssön át a színe) és viseld.
Anyukáddal meg közöld, hogy ne merjen még egyszer megütni, mert visszaadod neki és ku.rvára nem félsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!