Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót lehet...

Milyen melltartót lehet venni,extrém kövér,kis mellű nőnek?

Figyelt kérdés

Remélem jó rovatba írtam ki a kérdést.

Az illető hölgy rendkívül túlsúlyos,hatalmas átmérővel,de a melle kicsi.

Mit ajánlotok?

2021. ápr. 7. 11:41
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Érdekes kérdés ez.A kedvesemnek minden testrésze hatalmas/feneke,hasa,combjai/,csak a melle kicsi.

Rengeteg nehézséget okoz a ruha vásárlás.

2021. ápr. 8. 12:36
 22/26 anonim ***** válasza:

Kedves kis 20 aska.

Igazad van. Én sem azt mondtam, hogy ez mindenkire igaz, csak úgy álltalában.

Ez a cici kérdés, ez valóban egy érdekes dolog. Mert kérdezhetnénk akkor azt is, hogy az vajon miért van, hogy sokszor 50-60 kilós vékonyka lányoknak hatalmas mellük van.

/Minden férfi erről álmodik./

Ez valóban öröklés, és genetika, semmi köze a testsúlyhoz.

2021. ápr. 8. 14:26
 23/26 anonim ***** válasza:

19.

Ha nem változtat, nem sokáig lesztek boldogok együtt. :(

2021. ápr. 8. 14:28
 24/26 anonim ***** válasza:

#22 sokszor 50-60 kilós vékonyka lányoknak hatalmas mellük van.

/Minden férfi erről álmodik./

A “sokszor” az mondjuk 10 vékony nőből 1, és nem, nem minden férfi. Sokan a kicsi melleket szeretik.

Rákerestem amúgy az ilyen “fat woman small boobs” nőkre és tényleg léteznek, elképzelni sem tudtam. Hát szegényeket nem irigylem, mikor mindenhova hízol, csak oda nem, ahol előnyös lenne...

2021. ápr. 8. 14:36
 25/26 A kérdező kommentje:
Kiváncsiságból megnéztem a fat woman small boobs oldalt. Tényleg kicsi a mellük,de ők max. molett nők. A kedvesem viszont extrém kövér,majdnem kétszer akkora,mint az itt látható nők.
2021. ápr. 8. 14:45
 26/26 anonim ***** válasza:

24 eske.

Én is imádom a kis mellű nőket, ezzel semmi probléma.

/Hisz tudjuk, hogy minél kisebb, annál keményebb, és annál érzékenyebb a bimbó. /

És nem is azt mondtam, hogy akkora a cicijük mint egy görögdinnye, csak annyi, hogy a testalkatukhoz képest viszonylag nagy.

2021. ápr. 8. 16:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!