Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen melltartót lehet...

Milyen melltartót lehet venni,extrém kövér,kis mellű nőnek?

Figyelt kérdés

Remélem jó rovatba írtam ki a kérdést.

Az illető hölgy rendkívül túlsúlyos,hatalmas átmérővel,de a melle kicsi.

Mit ajánlotok?

2021. ápr. 7. 11:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
7%
180 kg-s embert nem tudok elképzelni kicsi mellekkel, még akkor sem, ha férfi😂Menj be a boltba és kérd a legnagyobb méretet, az talán passzolni fog.
2021. ápr. 7. 15:26
 12/26 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg kicsi a melle,csak a teste nagy. A legnagyobb méretű kosárba 5X belefér a melle.
2021. ápr. 7. 16:18
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

vegyél plus size méretre szánt combfixet vagy esetleg valami szexi hálóinget, de melltartót neeeee soha soha ajándékba.

én tudom a saját méretem, de kényelmeset nem tudok venni próba nélkül, ráadásul a különböző márkák névleg azonos méretei is nagyon eltérhetnek

2021. ápr. 7. 18:29
 14/26 anonim ***** válasza:
Melltartót semmiképp ne vegyél ajándékba. Én teljesen átlagméret vagyok, általában 75B-s darabokat veszek. A férjem tavaly Valentin napra fehérneművel lepett meg. Gyönyörű a melltartó, csak épp hordani nem tudom. Ő meg nem érti, mert hát nézte a méretet, jónak kell lennie. Csak az kerülte el a figyelmét, hogy a márkák, szabások, formák között is óriási a különbség, nekem is van amiből inkább a 80B-s a jó. Szóval melltartót próba nélkül soha, pláne akkor ha nem konfekcióméret.
2021. ápr. 7. 22:22
 15/26 anonim ***** válasza:
57%
Sportmelltartót, legyen miben sportolnia hogy fogyhasson.
2021. ápr. 7. 23:38
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

11 eske.

Sajnos ez egy általános genetikai probléma. Az extrém túlsúlyos nőknek nagyon pici a mellük.

A normál túlsúlyosaknak,

/ 100-120 kg körül/ , azoknak nem. Te ezekre gondolsz. Ott igen, ott igazi hatalmas cicik vannak.

Az extrémnél viszont ez genetikai probléma.

2021. ápr. 8. 10:06
 17/26 A kérdező kommentje:
Szerintem is így van. A kedvesem hormonzavaros,ezért hízott el ennyire.
2021. ápr. 8. 10:14
 18/26 anonim ***** válasza:
11%

Hát hogyne.

Ennyire nem lehet meghízni akkor sem, ha egész nap az asztalnál ülsz.

Ilyen 200 kg körül, az már mindenképp valamilyen zavar.

Hááát. Neked akkor kitartást koma.

2021. ápr. 8. 10:28
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Kitartok,mert boldogok vagyunk együtt.
2021. ápr. 8. 11:08
 20/26 anonim ***** válasza:

16, ez egyáltalán nem igaz. Én az általad említett súlytartományban vagyok, és ugyanúgy nincsenek nagy melleim.

Átlagosak - az alkatom miatt magamhoz képest kicsik.

Nem genetikai probléma az, hogy valakinek nem nő a melle az elhízással együtt. :D Akinek alapból nagy mellei vannak, annak akkor is nagy melle lenne, hogyha nem lenne "normál túlsúlyos", hogy a te szavaiddal éljek.

A két dolog független egymástól alapvetően, illetve minimális az összefüggés mellre hízás kérdésében, nyilván aki kövérebb, az nagyobb, de nem úgy és annyival, mint ahogy beállítod.

A mellméret genetika, de nem, nem egyenesen arányos a hìzékonyság vagy a hormonproblémák meglétével.

2021. ápr. 8. 11:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!