Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A Converse cipők már tényleg...

A Converse cipők már tényleg nincsenek divatban?

Figyelt kérdés

Múltkor volt egy beszélgetésben részem, és pont szóba jött, hogy a Converse már "nem menő".Mostmár inkább a Dorko a "szupi".

Szerintem nem, mert a Converse egy tök jó, kis egyszerű márka. Én tuti fogok még Converse cipőt venni. A Dorko-s cipők borzalmasak :/

Nektek mi a véleményetek?

2021. ápr. 4. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A converse sokkal régebb óta van a köztudatban mint a Dorko, úgyhogy szerintem marad is még egy darabig
2021. ápr. 4. 12:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
ki mondta ezt?:d a converse meg mindig meno, egyebkent a vilag osszes orszagban, a dorko meg egy magyar marka, szoval max itt ismerik csak, ossze se lehet hasonlitani a kettot.
2021. ápr. 4. 13:13
 3/10 A kérdező kommentje:
#2 nekem is ugyanez volt az első gondolatom. Magyar márka, annyit is ér. Borzalmas anyag, rohadt magas ár, nyúlik...
2021. ápr. 4. 13:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Kit érdekel amúgy mások véleménye? Ha neked a Converse tetszik, hordd azt. Én is szeretem, szerintem örökzöld darab.
2021. ápr. 4. 16:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valamiféle "magyar Converse" szeretne lenni a Dorko, sok-sok cipőjük utánérzés, amolyan "mintha már láttam volna" feeling. Mint brand, nyilván nem tudja felvenni a versenyt a Converse-zel. És még ha nem is ez a célja, akkor sem tetszik. A Converse mindig is divatban volt, és divatban is lesz.
2021. ápr. 4. 17:09
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Convers százszor jobb, a dorko meg egy pocsék szar...

Ha magyar cipő akkor csak is Tisza <3

2021. ápr. 5. 02:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

a converse sima tornacsukája jól néz ki, de túlhypolt és túlárazott. kb annyit ér amennyiért a kinait vesztegetik. plusz a modern cipőkhöz képest vmi iszonyú fapados. persze volt tőlük deszkás cipőm is, na az meg vmi eszméletlen minőségi darab volt, évekig birta.

a Dorko egy magyar márka, rá kellett keresnem, mert most hallottam róla először. szerintem ezzel meg is válaszoltam a kérdésed. a converse egy világmárka.

a magyar termékek nem mindig rosszak. én igyekszem magyart venni ha lehet, igaz csak ruhák tekintetében

2021. ápr. 5. 08:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 szerintem a drágább verzió kényelmesebb és tartósabb, mint a sima kínai. De tény, hogy így is túlárazott.
2021. ápr. 5. 12:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is annyira menő a Converse, mint néhány éve, az nem azért van, mert a Dorko lenne a menő, hanem mert a Vans jött nagyon fel, és sokan, akik eddig Converse-t hordtak, azok most már inkább Vanst vesznek fel.
2021. ápr. 5. 13:08
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Ma már nem a legegyedibb cipő, de egy darabig biztosan nem megy ki a divatból. Én bármikor szívesen hordon
2021. ápr. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!