A Converse cipő másoknak is kényelmetlen?
Figyelt kérdés
Most rendeltem egy Converse magas szárú cipőt először, viszont pár varrás eléggé nyomja a kislábujjam, de ezt leszámítva nem kényelmetlen más helyen. Visszacseréltem egy fél számmal nagyobbra, ugyanaz a probléma. Láttam pár helyen a neten, hogy egy kicsit meg kell járatni, igaz ez? Mik a tapasztalaitok?2021. ápr. 2. 13:17
1/8 anonim 

válasza:

Nekem is egy fél számmal nagyobbra lenne szükségem, de nem ez a fő probléma. Sajnos túl kemény belül a talpa számomra, így hosszabb távra nem hordom. Ha meg van járatva akkor kevésbé "kopog" a betonon, így vettem észre.
Arra rájöttem, hogy nem szabad túl szorosra kötni. Ami igaz, és nem szívesen cserélném le az az, hogy sosem töri ki a sarkat. Ez egy nagy plussz a cipőknél akik erre érzékenyek. (Én a magas szárú kék típust hordom, a félcipő változatát nem ismerem.)
2/8 anonim 

válasza:

Nekem sem volt kényelmes a hosszúszárú, de mióta csak Converse OX-okat veszek azóta nagyon jó. :)
3/8 anonim 

válasza:

Én ezért nem hordok converset, mert nekem személy szerint nagyon kényelmetlen a merev talp, csónak alakú orr miatt. Pont ott szélesedeik a lábfejem. De lehet, hogy nálad tényleg csak a bejáratásról van szó. Pár éve vettem egy fila tornacipőt a Deichmannban és annyira kidörzsölte a sarkam, hogy úgy voltam vele elajándékozom. Aztán nagyon is hozzászokott a lábam és azóta is hordom.
4/8 anonim 

válasza:

nekem szétment benne a talpam egy hét alatt, és hónapokig tartott amíg rendbejött. pedig tök jó szine volt a cipőnek. de semmi elnyelés nincs benne, az egy darab gumi. az etnies scout amire lecseréltem, szintén nyari cipő, de mintha habon járnál, ég és föld a különbség
5/8 anonim 

válasza:

#3 most ahogy írod, nem csak az a baja hogy egy sima gumi, hanem még merev is.
6/8 anonim 

válasza:

Nekem egy Converse cipő miatt ment tönkre egy életre a lábam. Pedig milyen lelkes voltam, amikor végre megtudtam venni... Most szörnyű kalapácsujjaim vannak. :(
7/8 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted? Mi történt az ujjaiddal, a talpad is felsértette? Nagyon sajnálom amúgy :(
2021. ápr. 6. 18:20
8/8 anonim 

válasza:

Soha SEMMI nem törte fel úgy MINDKÉT lábam hátul a sarkamnál, mint életem első Converse-e. Nem viccelek, két, kb 3 cm átmérőjű, véres (a zoknim is átázott) seb keletkezett, amiknek a helye ma is látszik, pedig lassan 6 év eltelt azóta. Járni alig bírtam egy napig. Szerencsére utána már gyorsan meggyógyult. Ami meg vicces, hogy ezután soha nem fordult elő ilyen, a cipőt még vagy 2-3 évig hordtam sokszor, sokat, probléma nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!