30 felett gáz a Converse cipő?
Figyelt kérdés
Hallottam olyan véleményt hogy gyerekeknek meg tiniknek áll jól csak :D2021. márc. 29. 10:52
1/8 anonim 

válasza:

Miért lenne gáz? Amerikában még 50+-osan is azt hordanak főleg a Gang Memberek.... Nézd meg snoop dogg is ott van 49 évesen mégis Converse cipőt hord :DDDDDD. Aki azt a véleményt mondta az olyan mint egy lefőtt kávé.
3/8 A kérdező kommentje:
Érveket kérek hogy miért és hogy mit ajánlasz helyette :D
2021. márc. 29. 12:22
4/8 Metionin 

válasza:

Nem, az pont egy kortalan cucc.
5/8 anonim 

válasza:

Én 30 vagyok és fogok még pár évig hordani az biztos. Sőt! Nagypapám aki adott magára amúgy, 70-hez közel is hordott farmerral.
6/8 anonim 

válasza:

NEM GÁZ.
de amúgy is... kit érdekel hogy ki szerint mi a gáz?.... hord nyugodtan...
7/8 anonim 

válasza:

Nem.
Ugyan nem eredeti converse-t, de a nagymamám is nagyon szeretett tornacsukát hordani 70+ évesen, és jól is állt neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!