Wannabeapro kérdése:
Enyhén használt cipőt visszaveszik cserére?
Figyelt kérdés
Sportisimoról rendeltem egy túra cipőt. De 4-5 óra használat után a jobb lábamon nagyon kényelmetlennek bizonyult. Lecserélném eggyel nagyobbra, de mivel kertben dolgoztam vele nem tudom, hogy elfogadják e. Semmi sérülés nem keletkezett rajta, de a fehér talpon sikálás ellenére is enyhén meglátszik, hogy volt már használva. Visszaküldjem?2021. márc. 29. 09:38
1/8 anonim válasza:
Írsz nekik vagy felívod és megkérdezed. Valószínű, hogy ők jobban tudják, hogy ők visszaveszik-e, mint bárki más.
2/8 anonim válasza:
Nyilván. Én 50 hektár bekapálása után jöttem rá egy év múlva, hogy nem is piros cipőt akartam.
3/8 A kérdező kommentje:
2-es: cool story bro.. csak semmi köze a kérdésemhez.
2021. márc. 29. 09:57
5/8 A kérdező kommentje:
-nincs lestrapálva a cipő.. nem 50 hektárt kapáltam benne. Szimplán nem bolti tisztaságú a talpa
-első használat volt, nem egy éve hordom
-a cipő méretével van probléma, nem a megjelenésével
Ezeket leszámítva valóban nagyon releváns volt a kommented.
2021. márc. 29. 10:57
6/8 anonim válasza:
Ha felpróbálod lépsz benne párat, érezned kell hogy milyen. Azt senki nem veszi be, hogy feltúrtad benne az udvart, és rádöbbentél hogy kicsi. Ki veszi azt meg utána?
7/8 A kérdező kommentje:
Pedig, ezek szerint van olyan, hogy az eleinte kényelmesnek tűnő cipő mégse az. De továbbra is rá vagy fixálva erre a kert túrásra.. A kerti munka nem feltétlenül sárban dagonyázást jelent. Nem egy sárban tocsogó cipőt kell elképzelni.
2021. márc. 29. 12:06
8/8 anonim válasza:
Nem veszik vissza. Maximum ha hibás lenne. Az eredeti állapotban kell visszaküldeni minden ilyen terméket, tehát úgy, hogy még nem használtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!