Deichmannban visszaveszik az elhasznált cipőmet?
Hát nekem volt, hogy a boltból kijövet leszakadt a díszítés és hiába lengettem a blokkot, azt mondták, vásárlás után nem fogadnak el reklamációt.
Próbáld meg azért, hátha te szerencsével jársz.
1 év jótállás és 2 év garancia.
de csak akkor ha anyaghiba-gyártási hiba miatt ment tropára,nem pedig a nem megfelelő viselés,ápolás következtében,mert akkor ugrott az egész.
egy táska boltos ismerősömtől tudom mert hozzá naponta próbálják vissza zsuppolni a szétszaggatott táskákat,pedig mindegyikhez ad egy ismertetőt és eladásnál ki is hangsúlyozza,hogy 2 kilóig terhelhető,a nők meg 5 kilós súlyzókat hordanak benne vagy nem tudom,úgy meg persze hogy szétszakad fél év alatt,mert nem arra van tervezve hogy konditermet pakoljanak bele.
a D.-nál két év szavatosság van a cipőkre.
kérdező, blokkal együtt vidd vissza a cipőt mindenképpen és majd a boltban megmondják, hogy mi lesz vele. viszont azt ne említsd meg, hogy mosógépben ki lett mosva, mivel a D.-ban adott használati útmutatóban benne van, hogy nem szabad kimosni a cipőt, mert ezzel elveszik a szavatossága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!